-33%
-32%

Всички продукти

Градиски хамак люлка

74.99лв.
-50%
4.99лв.
-21%

Детски играчки

Детска люлка със стойка

149.99лв.

Зимата отмина и пролетта е тук . За всички ,който имат голяма тераса или двор ние предлагаме най-доброто забавление – детска люлка за двор . Изключително удобна ,лека и мултифункционална.

Защо да изберем детска люлка за двора ?

Детска люлка

Комбинирана със здрава метална стойка и столче за бебе, тя е идеална за поставяне в задния двор, парка и др. Позволете на вашето бебе да се наслаждава на безкрайно забавление на открито. Подходящо за малки деца на възраст от 6 до 36 месеца.

СИГУРНА СТРУКТУРА: Изработена от масивен метал с прахово боядисано покритие, този комплект детски люлки за двор е устойчив на ръжда и здрав в продължение на години за използване. Оформената рамка и подложките за крака осигуряват превъзходна здравина и издръжливост.

БЕЗОПАСНА БЕБЕШКА СЕДАЛКА: Предлага 360° защита чрез предпазител, за да се избегне падане. Предпазният колан с катарама осигурява допълнителна безопасност.

ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ЗА ДЕЦА: Децата ще се възползват много от непрекъснатото физическо движение и дейности на тези люлки. Подобряване на способността им за баланс и им позволява да бъдат по-активни и енергични на открито.

РАЗМЕРИ: Габаритни размери: 140L x 110W x 120H cm; Размер на седалката за люлка: 37L x 35W x 36H cm, Капацитет на тегло: 30kg. Изисква се прост монтаж.

Сертификация: EN71-1-2-3-8.

Дайте на децата си шанс да се насладят на автентично изживяване на детска площадка в безопасност и уединение на собствения ви двор!

Този комплект метални детски люлки за двор прави забавлението на децата лесно.

Изработен от тежкотоварни метални тръби изключително здрава с прахово покритие, този комплект е издръжлив, за да предложи дългосрочна, но надеждна употреба. Предлага защита от 360° предпазител за избягване на падане и предпазен колан с катарама, за да остане стабилен. Сладък и прекрасен подарък за вашите мили деца. Препоръчва се за възраст от 6 до 36 месеца.

Детска люлка за двор цена

В Грабнете предлагаме непрестанни промоции , можете да поръчате люлката с безплатна доставка до всеки край на България

Детска люлка за двор е сребърен медалист за 2021г за най-продава детска играчка

Детска люлка със стойка

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.