Как се прави мече от рози

-17%
-70%
БялБял
РозовРозов
ЧервенЧервен
54.99лв.
-46%
-33%
БялБял
РозовРозов
ЧервенЧервен

Подарък за специален повод

Мече от рози

79.99лв.
как се прави мече от рози

Днес в статията ще ви представим как се прави мече от рози, защото Grabnete.com е не само магазин с мечета от рози или кутия за цветя, но и място с много полезна информация. Мечетата от рози наскоро завладяха пазара и са чудесен подарък за всеки повод , за рожден ден и за любимия човек . Разберете какво ще ви трябва, за да създадете сами красиво плюшено мече от роза и как да комбинирате всички тези елементи, за да създадете готов подарък!

НЕОБХОДИМИ АРТИКУЛИ ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕЧЕТО

Преди да започнем сами да създаваме красива мечка от рози, трябва да се въоръжите с правилните инструменти и материали. Някои от тях можете да намерите в домовете си, а някои от тях трябва да бъдат закупени.

Grabnete.com - Как се прави мече от рози

Пистолет за лепило и клечки за горещо лепило

Вероятно вече имате пистолет у дома. Ако не, струва си да се обърне внимание на мощността, която има пряко влияние върху времето за нагряване и средното количество лепило, което се използва при закупуване. Обикновено има 2 размера лепило 7 мм и 11 мм.

как се прави мече от рози

Мече от стиропор

Най-важният елемент от това как се прави мече от рози – мече от стиропор, към което ще залепим розите. В зависимост от размера, който искаме да постигнем, имаме избор от 20 см и 30 см мечета. Разбира се, има плюшени мечета и по 70 см, но трудно се намират и едва ли някой има толкова търпение да създаде нещо толко обромно ръчно изработено !

Изкуствени рози – само цветчетатат

Grabnete.com - Как се прави мече от рози

Последният елемент, без който не можем сами да направим плюшено мече от рози, са изкуствените рози. В зависимост от избрания размер ще са ни необходими около 300 рози за 20 см. мече и около 500 за 30 см. мече.

Grabnete.com - Как се прави мече от рози
Как се прави мече от рози

Кутия за мече от рози

Това е незадължителен елемент и си струва да го вземете предвид, когато искате да подарите плюшено мече с рози. Освен това можем да закупим листенца от рози, с които да покрием мечката с рози, за да увеличим ефекта на изненадата!

Как се прави мече от рози за 60 мин.

Ако вече имаме всички необходими неща, можем да започнем да създаваме нашето прекрасно плюшено мече от рози! Започваме с подреждането и загряването на пистолета за лепило – колкото повече мощност имаме, толкова по-кратко трябва да чакаме. Важно е пистолетът да е много горещ, за да не се мъчим с лепенето.

Много внимавайте да не си изгорите пръстите с горещото лепило!

След това разопаковаме розите в избрания от нас цвят и приготвяме мече от полистирол. И започваме да залепваме всяка роза към мечето една след друга и така до около 300 – 400 рози 🙂 Струва си да започнем с вътрешните ръбове и да залепим розите от мечето, защото така ще избегнем празни пространства. Не се притеснявайте, че полистиролът се деформира под въздействието на лепилото – няма да се вижда.

Ако желаете изгледайте видеото по-надуло за по ясна представа как се прави мече от рози

Кажете ми в коментарите колко време ви отне залепването на всички рози!

Пишете ни също дали статията “ Как се прави мече от рози “ ви е била интересна.

Можете също така да прочете нашите статии :

Как се правят сапунени рози

Как се прави вечна роза в стъкленица ?

5 идеи за подарък за жена

-17%
-70%
БялБял
РозовРозов
ЧервенЧервен
54.99лв.
-46%
-33%
БялБял
РозовРозов
ЧервенЧервен

Подарък за специален повод

Мече от рози

79.99лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.