Политика за поверителност

Защитата на личните данни е от голямо значение за Grabnete.com и искаме процесът по обработка на Вашите лични данни да бъде напълно открит и прозрачен за Вас. Ние уважаваме неприкосновеността на личния Ви живот, във връзка с това ще предприемем необходимите мерки, за да гарантираме защитата на личните Ви данни!

Кой носи отговорност за личните Ви данни?

Българска компания „УИНГСТАР 2019” ЕООД, носи отговорност за тях, съгласно приложимия закон за защита на личните данни.

„УИНГСТАР 2019” ЕООД , гр. София , ул. „Софийски герой“ , 1000, България

Фирмен регистър: „УИНГСТАР 2019” ЕООД,

Защо Grabnete.com съхранява Вашите данни?

Grabnete.com ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас.

Grabnete.com няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде.

Служителите наGrabnete.com са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Кой има достъп до Вашите данни?

Вашите данни може да се споделят в рамките на „УИНГСТАР 2019” ЕООД.

Ние никога не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни извън „УИНГСТАР 2019” ЕООД. Данните, които се препращат на трети страни, се използват само за предоставяне на нашите услуги. Запознайте се с категория „Политика на Политика на Grabnete.com за поверителност при директен маркетинг. за всеки процес по-долу. Какво е правното основание за обработването на Вашите данни?

За всяко конкретно обработване на лични данни, които събираме от Вас, Grabnete.com ще Ви информира дали предоставянето на лични данни се изисква от закона или е необходимо за сключване на договор и дали сте задължени да предоставяте лични данни, както и какви последици са възможни, ако решите да не го направите.

Какви са Вашите права?

Право на достъп:

По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с нас чрез контакт формата или на[email protected] или чрез инструментите в профила си, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща или да изисквате за лични данни от формата за Изискване за лични данни чрез вашата електронна поща.

Право на преносимост:

КогатоGrabnete.com обработва Вашите лични данни по автоматизиран начин въз основа на Вашето съгласие за общи условия или въз основа на споразумение за поръчка, имате право да получите копие от Вашите данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат(.csv,.xls,.pdf), това включва само личните данни, които сте ни предоставили. Ако сте потребител можете да изтеглите данните си от личният Профил в раздел Инструменти. Ако нямате профил в Grabnete.com Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща чрез формата за Изискване за лични данни чрез вашата електронна поща.

Право на коригиране:

Grabnete.comдава пълно право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, включително допълване на непълни лични данни.

Ако имате профил в Grabnete.com, можете да редактирате своите лични данни в страницата на профила си в раздел Инструменти.

Ако нямате профил в Grabnete.com Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща чрез формата за Изискване за лични данни чрез вашата електронна поща, която може да намерите на този линк Формата за Изискване за лични данни.

Право да бъдеш забравен:

Имате право да изтриете всички лични данни, обработвани от Grabnete.com по всяко време, освен в следните ситуации:

– Имате отворена поръчка в Grabnete.com, която още не е изпратена или е частично изпратена

– В момента сте в процес на комуникация с отдел Обслужване на клиенти по разрешаването на даден въпрос за поръчка(Подмяна,Проблем,Рекламация)

– Ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.

Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес:

Имате право да възразите срещу обработването на Вашите лични данни въз основа на легитимния интерес.

Аrmadabg.eu няма да продължи да обработва личните Ви данни, освен в следните ситуации:

– Имате отворена поръчка, която още не е изпратена или е частично изпратена

– В момента сте в процес на комуникация с отдел Обслужване на клиенти по разрешаването на даден въпрос за поръчка(Подмяна,Проблем,Рекламация)

– Имате неуреден дълг към Grabnete.com за поръчка, независимо от начина на плащане

– Ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.

Право да възразите срещу директния маркетинг:

Имате право да възразите срещу получаването на маркетингови съобщения, включително срещу профилирането и анализа за целите на директния маркетинг, чрез страницата Инструменти в профила си.

Как можете да приложите Вашите права?

Ние уважаваме неприкосновеността на личния Ви живот във връзка с това ще предприемем необходимите мерки, за да гарантираме защитата на личните Ви данни, поради което имаме служител за обслужване на клиенти, който обработва Вашите заявки във връзка с горепосочените права за личните данни.

Събиране и обработка на лични данни

В електронен магазин “Grabnete.com” потребителите се разделят на регистрирани потребители и нерегистрирани потребители (гости). Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от “Grabnete.com” да бъде закрит техният потребителски профил или редактирани.

Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация в Grabnete.com, като: име, телефонен номер, електронен или пощенски адрес.

Grabnete.com не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато направите поръчка към нас за дадени продукти.

С предоставянето на личните си данни при регистрация в онлайн магазина, вие се съгласявате да получавате съобщения по e-mail относно текущи търговски предложения, промоции, новини и организирането на събития и кампании с маркетингова цел.

Използване и съхраняване на личните данни:

Grabnete.com ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас. Grabnete.comняма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде.

Служителите на Grabnete.com са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Свобода на избора

Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията, чрез секция Инструменти за лични данни в профила Ви.

Чрез регистрационната форма Grabnete.com събира следния тип информация: 

Имена

Адрес

Имейл

Парола за достъп до сайта

Пощенски код

Телефонен номер

История на поръчки

Информация за поръчките

Право на достъп

По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с нас чрез контакт формата или да използвате инструментите в профила си от тук, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща или да изисквате за лични данни от формата за Изискване за лични данни чрез вашата електронна поща, която може да намерите на този тук. Формата за Изискване за лични данни. Връзка с длъжностното лице по защита на данните.

Право да бъдеш забравен

Имате право да изтриете всички лични данни, обработвани от  Grabnete.com по всяко време, освен в следните ситуации:

– Имате отворена поръчка, която още не е изпратена или е частично изпратена

– В момента сте в процес на комуникация с отдел Обслужване на клиенти по разрешаването на даден въпрос за поръчка(Подмяна,Проблем,Рекламация)

– Ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.

Ако желаете да бъдете забравен в Grabnete.com можете да направите искане за право да бъдеш забравен в страницата тук.

Автоматична информация

Когато осъществявате достъп до Интернет сайта на Grabnete.com, автоматично (не като част от регистрацията) се записват някои общи не лични данни (използван Интернет браузър, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници) чрез бисквитки. Тази информация се използва, за да преценим и да подобрим съдържанието и функционалността на Prodavalnikbg.com  спрямо това дали е привлекателен за вас.

Сигурност

Grabnete.com гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни предоставяна от клиентите.

Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица упълномощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

Всички данни преминават през: SSL Certificates.

Какво представлява SSL? Secure Sockets Layer (SSL) е протокол за активиране на криптиране на данни в интернет или интранет и за подпомагане на потребителите на уеб страници да потвърдят собственика на уеб сайта.

Непълнолетни лица

Prodavalnikbg.com, съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет.

Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на електроният магазин без разрешението на своите родители или настойници.

Grabnete.com никога няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин или разкрива на трети страни.

Връзки към други Интернет сайтове

Това изявление за защитата на поверителността се отнася за сайта, интернет магазин на Grabnete.com, която се разработва от екипа на Grabnete.com.

Под-страниците в този сайт могат да съдържат връзки към други доставчици, които не прилагат изявлението за защита на поверителността.

Когато напускате сайта на Grabnete.com моля, потърсете и прочетете изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

Уведомление за промени

Всички промени на нашата политика за защита на личните данни ще бъдат оповестявани в изявлението за поверителност, на главната страница и на други места като емейл, групи и други канали, каквито сметнем за подходящи.