Децата на Анджелина Джоли я молили да яде – истина или лъжа ?

Децата на Анджелина Джоли притеснени ли са за здравето й?

Един таблоид споделя, че децата на Джоли я молят да яде.

Анджелина Джоли гладува, за да се справи със стреса!

Тази седмица Star съобщи, че Анджелина Джоли е ужасно слаба, тъй като намалява храненията, като начин да се справи със стреса от продължаващата си битка за попечителство. Списанието твърди, че борбата й да яде пълноценна храна не е свързана с отслабване.

„Тук не става въпрос за отслабване и суета“, разказва таблоида, „става въпрос за стрес“. Според източника апетитът й излиза през прозореца, когато е стресирана, а това започва да застрашава здравето й.

„Анджелина оцелява с половин порция салата и купички плодове“, каза тайният източник. „Децата й не желаят да я виждат толкова слаба. Когато Анджи се разтревожи или разстрои, тя много трудно яде. В резултат на това тя отслабна много.“

Но изданието настоява, че децата на Джоли са приключили да я гледат как избира храната си. „Децата я тласкали да яде“, обяснява източника, „Те поръчват храна и я настояват да довърши цялата си порция. Анджелина мразеше, че ги кара да се притесняват. Нейната цел е да качи 10 килограма до края на лятото. „

Ние от Grabnete.com , решихме да проверим тази информация.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли си поставя за цел за наддаване на тегло?

И така, вярно ли е, че Джоли се опитва да наддаде на тегло по искане на децата си?

Съмняваме се сериозно.

На първо място, таблоида не дава доказателства за предполагаемата тегло на звездата. На снимката, предоставена от таблоида, Джоли изглежда както винаги. Джоли винаги е имала много стройна фигура и сега тя не изглежда по -различна, отколкото винаги.

Ако Джоли е претърпяла значителна загуба на тегло през последните няколко месеца, това не се вижда.

Освен това Джоли изглежда се справя добре. Актрисата току-що беше забелязана на сладка вечеря , майка-син със 17-годишния си син Пакс. Да не говорим, актрисата от Малефисент изглеждаше безгрижна при неотдавнашното си пътуване до Италия.

Тя беше снимана с радостен танц на покрива, а по -късно седна на луксозна френска вечеря на във влак. Докато битките за попечителство несъмнено са трудни, Джоли сякаш отделя време да се лекува и да се грижи за себе си. Ясно е, че изданието няма друго намерение в тази статия, освен да критикува външния вид на Джоли, което означава, че нито едно от твърденията му не трябва да се приема сериозно.

Износена история за таблоидите

анджелина джоли

Кога таблоидите ще уморят от килограмите на звездите?

Списанията измислят истории за Анджелина Джоли и отгодини се занимават дали тя е анорексичка или не.

Още през 2017 г. Star твърди, че актрисата от Tomb Raider тежи по-малко от 11-годишната си дъщеря. Тогава същият таблоид твърди, че Джоли е спаднала до плашещите 42 килограма.

Тогава таблоидът твърди, че Анджелина Джоли е анорексична.

И National Enquirer даде ход на историята през 2019 г., като заяви, че децата на Джоли я молят да яде. Всички тези истории бяха също толкова безпочвени, което ни кара да се чудим кога таблоидите ще се откажат от този разказ.

Пожелаваме на Анджелина Джоли много професионални успехи и още дълги години

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.