Промоции

Най-продавани

Информация

Разгледани продукти

Последвайте ни във Facebook

Промоция! Hot shaper неопренов колан за отслабване Преглед отблизо

Hot shaper - неопренов колан за отслабване

Нов продукт

Отслабване неусетно!

Писна ви от досадни те мазнини около корема?

Не обичате да правите коремни преси?

Ние от грабнете Ви предлагаме решение - Hot shapers, свалете мазнините неусетно! Носете колана когато се разхождате, когато домакинстване, когато си почивате.

Размери: М, L, XL

Повече детайли

10,45 лв

-45%

19,00 лв

Повече информация

Както е видяно по телевизията, Hot shapers е неопренов колан за оформяне на талията, предназначен да ви помогне да отслабнетo, да поддържате добра поза и да получите по-голям ефект когато тренирате. Той е предназначен за компресиране на корема и поддържане на лумбалната част на гръбнака.

Според производителите на този продукт този колан също увеличава топлината на тялото, когато влезе в контакт с кожата ви. Това би трябвало да ускори загубата на вода и да премахне подуването.

Коланът също е изработен от влагосъдържащ материал, така че докато увеличава потта, отвън дрехите ви ще останат перфектно сухи. Производителят отбелязва, че координира добре с повечето тренировъчни съоръжения и че може да се носи в салона, на работа, в училище или у дома. Това е доста голяма претенция, тъй като аз лично съм опитвала други неопренови колани и те не са задължително приятелски настроени към модата.

В следната категория има още 30 продукта: