Наемане на студио/апартамент във Вила „Хермес“-Гърция

Уважаеми/а господине/госпожо,

Имаме удоволствието да Ви предложим нашата оферта за наемане на студио в Гърция, вила „Хермес” за сезон 2021 год.

Вила „Хермес” се намира в курортно селище Каливес на Халкидическия полуостров, в залива между Касандра и Ситония, само на 360 км. от гр. София.

Вила “Хермес” предлага отлични условия за почивка. Вилата разполага с удобни, модерно обзаведени и напълно оборудвани 5 мезонета – студия и една гарсониера:

Всяко студио – апартамент е на два етажа и е за настаняване на 4 човека и с площ около 130 кв.м.

На първи етаж са разположени кухненски бокс изцяло оборудван и обзаведен, тераса към кухненски бокс, WC, вътрешна лятна градина, TV – 32” с програма на Булсатком.

На втори етаж са разположени две спални с две тераси, всяка спалня е с климатик, като в едната спалня има ТV – 32” с програма на Булсатком и електронен сейф за ценности, баня и WC.

Една гарсониера за настаняване на 2 човека с площ около 35 кв.м., включваща спалня с две легла, климатик, кухненски бокс изцяло оборудван и обзаведен, баня с WC, тераса, TV – 32” с програма на Булсатком.

Вила „Хермес” за удобство на гостите предлага безплатен интернет.

Във вилата могат да се настанят за нощувка 22 души.

За удобство на гостите има вътрешна градина с барбекю.

Вилата е на 70 м. от морето с голяма и широка пясъчна плажна ивица;

Вилата има своя самостоятелна част от плажната ивица и всяко студио – апартамент разполага с 2 бр. плажни чадъри, 4 бр. плажни легла и 2 бр. плажни масички, а гарсониерата – с 1 бр. плажен чадър, 2 бр. плажни легла и 1 бр. плажна масичка.

В близост до вилата в рамките от 50 до 500 м. има около 5 супермаркета, други магазини и таверни;

период от до

период отдо периодмезонет — студио нощувка за 4 душигарсониера нощувка за 2 души
01 Април30 Април50€26€
01 Май31 Май52€28€
01 Юни15 Юни58€29€
16 Юни30 Юни60€30€
01 Юли15 Юли70€34€
16 Юли31 Юли72€35€
01 Август31 Август74€37€
01 Септември13 Септември68€36€
14 Септември30 Септември54€28f
01 Октомври31 Октомври40€20€

Общи условия за наемане на студио-апартамент/гарсониера:

Минимален бр. нощувки – 5; Транспорт – собствен;

Цените са в евро и са съответно за студио-апартамент и за гарсониера. При направа на резервация се заплащат 20 %;

Авансово  плащане,      минимум      60       дни   преди   началната  дата   за   наемане  на                    студио- апартамент/гарсониера – в размер на 50 %;

Окончателно     плащане,   минимум   30   дни    преди   началната   дата   за    наемане   на                           студио- апартамент/гарсониера – в размер на 30 %.

Ранни резервации: За резервация за наемане на студио-апартамент/гарсониера, направена и 100 % платена до 10.05.2021 г. – 10 % отстъпка;

Вила „Хермес” предлага велосипеди под наем. Вилата разполага с 5 бр. мъжки, 5 бр. дамски и 6 бр. юношески велосипеди. Възползвайте се от хубавото време и покарайте колело за здраве и удоволствие. Наем на велосипед: от 1 до 3 дни е 6 евро на ден; от 1 до 6 дни е 5 евро на ден; над 6 дни е 4 евро на ден. С направа на Вашата резервация за вила „Хермес” Вие може да направите и резервация за велосипед/и. Моля с Вашата резервация да направите и резервации за исканите от Вас велосипеди.

При Вашето пристигане Вие ще бьдете посрещнати с комплимент „Уелкам дринк”.

Резервации за наемане на студио-апартамент/гарсониера за празнични и почивни дни във връзка с Великден, Fергьовден, Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, Ден на независимостта на България се приемат минимум 60 дни преди началната дата, като цените са по договаряне.

С направа на своевременна резервация, Вие имате възможността да изберете предпочитаното от Вас студио – апартамент.

След направа на Вашата резервация ще Ви бъде представена справка за дължимата сума и условия за плащане, както и банкова сметка. В срок от 15 /петнадесет/ дни преди началната дата ще Ви бъдат предоставени документи за наетият от Вас студио-апартамент/гарсониера.

вила хермес
вила хермес
вила хермес
вила хермес

Условия за Анулиране:

  1. Наемателят прекратява едностранно направената резервация за наемане на апартамент/гарсониера във вила „Хермес“, при това положение на наемателя не се възстановява внесената наемна цена за резервации в размер на 20 %;
  2. Наемателят прекратява едностранно направената резервация за наемане на апартамент между 60-я и 41-я ден преди датата на наемане за което се удържа неустойка от 30 % от наемната цена съгласно финансовата справка за наемане на апартамент/гарсониера, останалата част се възстановява.
  3. Наемателят прекратява едностранно направената резервации за наемане на апартамент/гарсониера между 40-я и 31-я ден преди датата на наемане за което се удържа неустойка от 50 % от наемната цена съгласно финансовата справка за наемане на апартамент/гарсониера, останалата част се възстановява.
  4. Наемателят прекратява едностранно направената резервация за наемане на апартамент/гарсониера между 30-я и 21-я ден преди датата на наемане за което се удържа неустойка от 70 % от наемната цена съгласно финансовата справка за наемане на апартамент/гарсониера, останалата част се възстановява.
  5. Наемателят прекратява едностранно направената резервация за наемане на апартамент между 20-я и 11-я ден преди датата на наемане за което се удържа неустойка от 80 % от наемната цена съгласно финансовата справка за наемане на апартамент/гарсониера, останалата част се възстановява.
  6. Наемателят прекратява едностранно направената резервация за наемане на апартамент 10 дни преди датата на наемане за което се удържа неустойка от 100 % от стойността на сумата съгласно финансовата справка за наемане на апартамент/гарсониера.
  7. Наемателят има право да предостави правото си за наемане на апартамент/гарсониера на трето лице в срок не по късно от 10 дни преди датата за наемане на апартамент/гарсониера.

Забележка: Всички условия за анулиране и възстановяване на средства са само при условие, че плащанията са извършени от наемателя в размери и в срокове съгласно представената финансова справка.

При неспазване на сроковете за плащане съгласно представената финансова справка, наемодателят има право да анулира заявеното наемане на апартамент/гарсониера във вила „Хермес“ и да удържи предвидената неустойка.

Допълнително Ви информираме, че „Застрахователно дружество Евроинс“ предлага застраховка

„Отмяна на пътуване“. С тази застраховка може де се покрият всички Ваши разходи. Препоръчваме Ви да сключите тази застраховка!

За допълнителни въпроси и искания свързани с наемане на студио-апартамент/гарсониера ние сме на Ваше расположение. Посочените условия са валидни до изчерпване. В момента се правят

С уважение

Евгений Димитров

За контакти тел:0887 351 602

Или на емейл: [email protected]

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.