Вакуумен антицелулитен масажор може да предотврати появата на целулит чрез:

-източване на излишната телесна течност;

-преразпределяне на мастните клетки;

-подобряване на кръвообращението;

-изглаждане и хидратиране на кожата.

антицелулитен масажор

Масажът обаче няма да „излекува“ целулита. Масажът може да подобри външния вид и състоянието на кожата, но резултатите обикновено не траят дълго и в много случаи е необходима постоянна грижа.

Вакуумен антицелулитен масажор е предназначен да симулират масаж, провеждан от обучен специалист, което ви позволява да правите дългосрочно масажи, без разходи за посещения при масажист.

 В статията ще откриете:

Но как работят този вакуумен антицелулитен масажор?

Въпреки, че причината за целулита все още не е 100% ясна, смята се, че е резултат от натрупване на мастни клетки в съединителната тъкан, точно под кожата. Тази тъкан е подравнена в една вертикална права линия при жените, а при мъжете е като кръстосан модел. Това е обяснението, че мъжете са по-малко склонни да страдат от целулит.

Масажите включват стимулиране на тези мастни клетки и разпространението им по-равномерно и естествено по тялото. Докато тренировките и хранителният режим, могат да намалят съдържанието на мазнини в тялото и да помогнат в борбата с целулита, всички ние имаме някакво ниво на мазнини в телата си и тези мазнине може да се събират на определени места.

 Поради това, макар че упражненията винаги се насърчават и могат да помогнат в борбата с целулита, антицелулитните масажи са един от най-добрите методи за лечение на целулит и трябва антицелулитния масажор трябва да е на първо място във вашия списък, когато става въпрос за уред и продукти, които можете да закупите. Това също обяснява защо дори слаби хора без проблеми с теглото могат да се борят с целулита.

Но как тези масажи имат толкова положителен ефект?

Масажите помагат за по-добро кръвообращение и заедно с това, спомагат за пренасочването на самия целулит. Антицелулитните масажи спомагат и за насочване на здравословен кръвен поток, който също така предотвратява стареенето на кожата и помага за естественото й стягане.

Целулитът се образува от стегнати ленти на кожата и натрупването на мазнини между тях. Вакуумен антицелулитен масажор едновременно разхлабват тази кожа и преместват мазнините, което не само намалява целулита, но и отпуснатата кожа, оставяйки я по-стегната и тонизирана.

Премахва токсините

Вакуумен антицелулитен масажор допринасят за по-добра циркулация на лимфата, което помага на тялото да се отърве от токсините, коите е натрупало. Изхвърлянето от токсините помага за здраво тяло и помага на организма да изхвърли по-лесно излишни мазнини. И не само това, антицелулитните масажи помагат да се елиминира излишната вода от мускулите и правят кожата по-еластична, сияеща и здрава, принуждавайки я да се върне в естествената си форма и предотвратявайки влакнестите нишки, които карат целулита да се събира на видими места.

Стягане на мускулите

Доказано е, че масажите помагат за поддържане на мускулите стегнати и във форма и дори насърчават растежа им .

Подобряване на лимфния дренаж

Лимфата е течност, която транспортира кислород и хранителни вечества до нашите клетки, като събира токсини и ги отстранява по време на „пътуването“ си.

Източването на тази лимфна течност е начинът, по който тялото ни се управлява и изчиства от токсини, но лимфната система няма помпа като сърцето и затова разчита на нашите мускулни движения, за да се движи около тялото.

Докато подобрява кожата ви и подобрява кръвообращението, вашия вакуумен антицелулитен масажор също се смята, че помага за лимфния дренаж.

Това е тясно свързано с отстраняването на токсините, както беше споменато, но лимфната система е част от имунната система, така че това може да подобри здравето ни по начини, които още не разбираме, включително засилване на метаболизма, което може да помогне за загуба на тегло и целулит.


Как правилно да използваме вакуумен антицелулитен масажор?


              Надяваме се, че горното съдържание ви увери колко ефективни могат да бъдат масажите за премахване и предотвратяване на целулит. Вакуумен антицелулитен масажор просто симулират масаж, което ви позволява редовно и последователно да изпитвате същите тези предимства, без да е необходимо да резервирате скъпи процедури.

Повечето добри антицелулитни масажори се доставят в комплект със стягащ антицелулитен гел. За да стимулирате лимфната си система, да засилите кръвообращението и да започнете да се борите с целулита си, просто следвайте тези основни стъпки

1: Нанесете антицелулитен стягащ гел.


Често това ще бъде гел за укрепване на кожата с овлажняващи качества, който ще има редица предимства за борба с целулита сам по себе си, така че все пак трябва да го прилагате редовно. Антицелулитен масажор Cellules е достатъчно мощен да работи и без гел, но в тази ситуация вие го използвате като масажно масло, което му позволява да стяга кожата ви и да работи, като едновременно с това масажорът ви плъзга гладко по повърхността на кожата. Това е важно, тъй като използването на вашия масажор директно върху суха кожа ще бъде по-малко ефективно, така че ако масажорът, който закупувате не е в комплект със стягащ гел, помислете за закупуване на някакъв или поне добър овлажнител!


2: Започнете да масажирате пръсците нагоре!

Дръжте здраво вакуумен антицелулитен масажор Celulless и го прокарайте от пръсците нагоре в посока към сърцето! Това позволява на вашия масажор да работи естествено с вашата сърдечно-съдова система и спомага за стимулиране на кръвообращението и лимфния дренаж. Не се страхувайте да повторите масажното движение няколко пъти и се уверете, че сте обработили цялостно тяло си.

3: Завършете с нежни, релаксиращи движения

Това помага да се осигури нежен завършек и е добре за циркулацията и лимфения дренаж, но също така осигурява релаксиращ и приятен завършек на масажа!

Вярваме, че тази публикация е разсеяла митовете за целулита и ще ви помогне да разберете как един вакуумен антицелулитен масажор може да има наистина огромни ползи, ако се използват правилно.

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.

Вижте нашите страхотни оферти във Facebook!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.