Как да изберем градинска люлка

С настъпването на лятото много от нас ще търсят да прекарват повече време в градините си, за да се възползват максимално от слънцето и горещото време.

И няма нищо по-хубаво от това да декорирате градината си с градинска люлка , за да създадете забавно, комфортно и прекрасно пространство, в което да прекарвате времето си с удоволствие.

Независимо дали искате да отглеждате цветя в градината, или предпочитате да декорирате с приказни светлини и външни вази, това е важно е да създадете градинско пространство, което да се чувства като вашето собствено.

Добавянето на градинска люлка е решаващ аспект за създаването на приветлива градина, независимо от размера на вашето пространство!

Докато традиционно популярните мебели включват комплекти от ратан и маси с чадъри, градинските люлеещи се люлки изглежда имат свояето нмясто в градината ви със своя забавен, но практичен дизайн, което ги прави привлекателна опция за много хора.

Добавянето на люлеещ се стол към вашата градина е не само функционално в качеството му на мебел; също така предлага чудесен начин за вас и вашето семейство да се отпуснете и да си починете на открито на коктейл или чаша чай.

Повечето са направени от дърво и метал, въпреки че винаги можете да ги декорирате вашите с възглавници .,не сте сигурни кой градински стол-люлка да купите за вашето пространство?

Събрахме някои опции, за да ви помогнем да решите. Така че, след като сте измерили градината си, за да видите колко място имате, вижте тези опции за столове за градински люлки…

1.Градинска люлка – стол с ефект на ратан

Градинска люлка - стол с ефект на ратан

Идеален, когато имате нужда от момент насаме, този стол-люлка ще ви даде така необходимото време за релаксация. „Елегантна и стилна, ратановата рамка на този висящ стол ще придаде текстурен вид на вашата градина“, казва Джеймс Кънингам, редактор за стил и интериор в Good Housekeeping. „Калъфките за възглавници са практични и ще запазят парчето да изглежда най-добре за години напред.“

2.Метален стол-люлка Seater

Метален стол-люлка Seater

Това е идеалният стол-люлка за семейна градина, тъй като в него могат да седнат до трима души. Отличаващ се със стилен, модерен сив цвят, този стол се предлага и на бюджетна цена. Неговият метален състав позволява индустриален шикозен вид, който също е лесен за почистване, ако децата разлеят нещо върху него!

3.Дървена градинска люлка ръстик

Този дървен стол-люлка ще изглежда вечно и стилно във всяко градинско пространство. Той разполага с дизайн на пейка, който ще пасне на двама души и можете да го използвате както е или да го облечете с възглавници и пликове. Освен това е направен от FSC сертифицирана дървесина, което го прави по-устойчив избор.

Дървена градинска люлка ръстик

4.Детска градинска люлка със стойка

Страхотна за вашето дете , люлката е с метална стойка ,което я прави изключително здрава.


5.Пейка за люлка на веранда

Естетиката на стила на пейката на този градински стол-люлка го прави идеален за всеки, който търси традиционен или индустриален вид. Неговият уникален, класически и сложен дизайн ще изглежда стилно на всяка морава или вътрешен двор.

Subscription Form

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.