10 най желаните детски играчки за Коледа

Купете най- желаните детски играчки за Коледа , преди да са се разпродали! 

Оценките и цените са точни и артикулите са в наличност към момента на публикуване.

Като майка на три деца съм много наясно с „това“ детски играчки за Коледа. Всеки празничен сезон има онези супер популярни коледни играчки – нали разбирате, идеите за подаръци, които се разпродават за една нощ, карайки родителите да се борят да ги купуват от трети страни на двойна цена на дребно.

най желаните детски играчки за Коледа

Компаниите за играчки предупреждават, че тази година може да бъде още по-конкурентоспособна, тъй като проблемите с веригата за доставки се комбинират със забавяне на доставката дори на най-добрите подаръци в последния момент. „За горещи и модерни продукти или ако търсите конкретна марка, модел или цвят на артикул, моята препоръка към родителите е да купуват сега. 

Настоящите проблеми с веригата за доставки и инвентара ще направят много по-трудно – или недостъпно – купуването по-късно“, казва експертът по търговията на дребно Кристен Гал, президент на Rakuten Rewards.

Тя прогнозира, че децата ще искат от Дядо Коледа интерактивни играчки, пукащи фиджет играчки, известни в TikTok неща и играчки от големи имена като Дисни и Барби.

Всичко от чорапи за малки деца до ръчно изработени подаръци със сигурност ще бъде по-трудно да се наближи до празниците.

За ваше щастие сме съставили списък с най-желаните детски играчки за Коледа 2022 г., от скъпи артикули до чорапи за деца.

Тези подаръци за деца включват класиката – помислете за Барби, L.O.L. Изненада! и Hot Wheels—както и чисто нови издания, които са попаднали във всеки списък с най-добри играчки.

И ако пазарувате подаръци за тийнейджъри, подаръци за момичета, подаръци за момчета, подаръци за малки деца и подаръци за момчета, ние имаме много ръководства за подаръци за вас. Но един съвет: Щракнете върху „купете сега“ или може да пропуснете!

1.Машина за плитки – една от най желаните детски играчки сред момичетата

машина за плитки

Това е нова усъвършенствана машина за плитки , която може да ви помогне да създадете своя собствена прическа само с няколко прости стъпки, много удобна за употреба. Подходящ за всеки тип коса, като права коса, къдрава коса, гъста или тънка коса. Може да ви помогне да изплетете всяка прическа лесно и бързо.

Характеристика:
Напълно автоматичен и удобен уред за плитки , много полезен за бързо и лесно усукване на косата.
Въртене на 360 градуса, вградено чувствително устройство за откриване за предотвратяване на заседнала коса, което няма да нарани косата ви, безопасно за използване. Много лесен и удобен за използване, управление с едно щракване, трябват ви само няколко прости стъпки, след което можете да създадете своя собствена прическа. Захранван от 2 * AA батерии (не са включени), ви осигурява непрекъсната мощност, за да усуквате косата си. Подходящ за домашна употреба, перфектен инструмент за оформяне на косата в ежедневието ви, спестете време и пари.


1.2Плитките за коса увреждат ли косата ви?

Конските опашки и плитките могат да причинят накъсване на косата, особено ако стилът ви е опънат силно“, казва Мирмирани. „Ако го носите по този начин всеки ден, може да настъпи трайно увреждане на косата.“ Сплитането или прибирането на косата ви на опашка, когато е мокра, може да причини повреда по-рано, защото мократа коса е по-крехка

2.Пеещ и танцуващ кактус – най желанати детски играчки за Коледа са тук

танцуващ кактус

Готови ли сте за забвление – ако отговора е ДА то пеещ и танцуващ кактус е точно за вас!

Характеристики на продуктите:

  • Работи с батерии Необходими са 3 бр AA батерии
  • Кактусът ще танцува в ритъма, привличайки вниманието на децата.
  • Сладките и забавни плюшени играчки във формата на кактус могат да танцуват, пеят, движат се, въртят се.
  • Пеещ и танцуващ кактус Забавни играчки за ранно детско образование.
  • Мекият външен вид на плюшения пълнеж е изстискан отвън, който съдържа три английски песни, които перфектно стимулират детското въображение и стимулират креативността.

Спецификации на продуктите:

  • Материал: плюш и памук
  • Цвят: показан на изображението
  • Размери: 32 х 12 х 12 см

Какво има в кутията
1 x Танцуващ и пеещ плюшен кактус

2.1Какво прави пеещият кактус?

Това е супер сладка играчка Dancing Cactus, която ви имитира, пее 120 песни, свети, танцува и повтаря това, което казвате.

2.2 За каква възраст е танцуващият кактус?

Плюшени играчки танцуващ кактус, са подходящи за бебета, малки деца, деца над 3 месеца, можете да го използвате и като декорация на стаята. Веселата музика и танците са много подходящи за създаване на приятна атмосфера и организиране на партита. Подаръци за момичета и момчета на 1, 2, 3 години. Също така е много добра играчка за облекчаване на стреса за възрастни.

2.3 Можете ли да изключите танцуващ кактус?

Интелигентен танцуващ кактус

Модернизираният кактус има три бутона, бутон за музика, бутон за запис и бутон за регулиране на звука.Отдолу има бутон за изключване.

3. Коледни топки със снимки – най запомнящите се детски играчки за Коледа

Прекрасни ръчно изработени коледни топки със снимки, ще запазят незабравим спомен във вас и вашето дете ,за една магична коледа.

4.Люлка със стойка – от най-практичните детски играчки за Коледа

Тази люлка е изключително удобна за игра вътре , на двора и на терасата . С удобни размери за всяко помещение . Подходяща за деца до 3г .

5.Хъги Лъги – забавното чудовище със сигурност ще е от най желаните детски играчки за Коледа

Хъги лъги

Хъги Лъги Използва се супер мека материя, за да се гарантира, че цветът няма да избледнее. Пълнена с 3D PP вата, цвета е бял, пълнежа е пълен.
Изработката е изящна, дължината на шева и полето на шевния детайл са произведени в съответствие с експортния стандарт на външната търговия и няма да има феномен на спукване. Красива версия, изящна изработка
Huggy Wuggy 40CM

Страшния Хъги Лъги запленява децата от анимационото филче.

6.3д увеличител за телефон

Всички деца обичат да гледат филмчета през телефона , но екрана е много малък и може да увреди тяхното зрение. Използвайки този увеличител децата спокойно могат да се насладят да гледат любимия си филм или сериал.

Надявам се нашият списък с най- желаните детски играчки за Коледа да ви е харесал , ще се радваме да пишете в коментари вие какви детски играчки за Коледа бихте подарили на своя мъник.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.