Какво е леден масажен ролер ?

Лятото е почти към своя край, но грижата за кожата винаги е актуална тема.

Напоследък всички говорят за ледените масажни ролери ,дори и звездите са полудели по тях!

Ева Мендес е една от най-големите фенове на масажните ролери ,ще разгледаме тяхните плюсове и минуси и дали цената им си заслужава!

масажен ролер


КАКВО Е ЛЕДЕН МАСАЖЕН РОЛЕР?

Леден масажен ролерса масажиращ валяк за лице, които са охладени, за да постигнат предимствата и комбинирането на лицевия масаж с ниски температури. Това е ролка, пълна с вода и гел с дръжка, която може да се съхранява във фризера. Те са създадени като начин за успокояване на кожата преди и след кожни процедури.

ЛЕДЕН МАСАЖЕН РОЛЕР


ЗАЩО ТРЯБВА ДА Е ОХЛАДЕНА РОЛКА?


Леден масажен ролер е вид охлаждаща терапия за лицето и използването на леден ролер може да има много предимства. Те могат да помогнат за намаляване на възпалението и зачервяването на кожата, увеличава кръвообращението и имат стягащ ефект .Ниските температури причиняват свиване на кожата, което води до свиващ ефект върху появата на порите и кръвоносните съдове, създавайки по-гладка, по-нежна кожа с течение на времето. Студените процедури също могат да успокоят възпалението и дразненето, което е идеално за тези, които изпитват чувствителност или зачервяване на кожата си.

Леден ролер масажор

КОГА ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЛЕДЕН МАСАЖЕН РОЛЕР?

Можете да използвате леден масажен ролер всеки ден или толкова често, колкото желаете. Ето няколко причини, които определено изискват използването му :

ПОДПУХНАЛО ЛИЦЕ : Студената терапия не е нищо ново. Чували ли сте някога за ледено лице? Хората слагат лицата си в мивки, пълни с ледена вода от десетилетия, защото вярвали, че замръзващата студена вода помага да се отървете от подпухналите очи, зачервяването и временно да стегне кожата – и те са били прави. Но сега има по-лесен и удобен начин!

ТОРБИЧКИ ПОД ОЧИТЕ: Ако очите ви са уморени и подпухнали, внимателно навийте ледена валяк около областта под очите, за да донесете облекчение и да помогнете за свиване на възпалението.

СЛЕД ЕПИЛАЦИЯ: Чудесен за използване след лечение на обезкосмяване. Опитайте да навиете ледената валяк около веждите и горната устна, за да успокоите наранената кожа и да намалите подуването и зачервяването.

СЛЪНЧЕВО ИЗГАРЯНЕ: Няма твърде много неща, които могат да успокоят слънчево изгаряне, като и студената терапия. Препоръчвам да нанесете тънък слой гел от алое вера и внимателно разтъркайте местата, изгорели от слънцето, за да успокоите.

ПРИ МУСКУЛНИ БОЛКИ: Студената терапия може драстично да облекчи болките в мускулите. С търкалящото се движение можете да масажирате и охлаждате мускулите. Ако имате болки в челюстта, шията, челото или която и да е част от лицето и тялото, масажирайте тази зона със студена терапия за облекчение. И можете да пробвате и с други части от тялото си!

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ: Използван в края на рутинната ви грижа за кожата, масажът с леден валяк успокоява и изглажда кожата, подпомагайки лимфния дренаж колкото масаж на върха на пръстите, с допълнителните ползи от ниската температура.

Леден ролер масажор

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЛЕДЕН МАСАЖЕН РОЛЕР

1. Дезинфекцирайте със спирт и памук.

2. Замразете леденият масажен ролер за поне 2 часа

3. След катого извадите от фризера, започнете масажа , като леко го търкалятепо лицето-от носа през бузите,към ухото,по челото , брадичката. Препоръчително е да се прави всеки между 2- мин.

4. Преместете леко надолу по страните на шията.

5. Дезинфекцирайте и съхранявайте във фризер.

Последвайте ни във Facebook,за да виждате най-новите статии от нашият блог!!!

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.