Как се използват топки за сушилня?

Как се използват топки за сушилня ?


Ако притежавате сушилня или мислите да си купите такава, може да сте попаднали на този мистериозен предмет.

Защо толкова много хора поставятвълнени топки за сушилня или други материали в сушилнята си? Отговорът е прост и много незабавен: за да спестите време и да получите по-добри резултати! Като? Нека разберем заедно.

Как топките за сушилня ми спестяват време?

Топки за сушилня


Поставянето на топки вътре в сушилнята е отлично решение, което ще ви позволи да намалите времето си за сушене с до 25% по-малко време при всяко сушене! Как го правят? Лесно, на първо място, топките държат тъканите отделни, избягвайки гънките, които обикновено се образуват в сушилнятаз, което улеснява сушенето. По този начин не само ще спестите време за сушене при сушене, но и ще избегнете гладенето на дрехите, след като са изсъхнали! В допълнение, те също така придават мекота на дрехите, толкова много, че може да не се налага да използвате омекотител по време на фазата на пране. По-бързото сушене намалява сметките за електричество, а по-малко омекотител е по-добро за околната среда.

Какви видове топки за сушилня има?

Топки за сушилня

Има различни видове топки за сушилня, всяка с различни характеристики и свойства. Най-лесните за намиране, но и най-евтините са направени от фолио, защото могат лесно да се направят у дома. Просто разточете малко алуминиево фолио на топка с диаметър до 8-10 см. това ще помогне да се разплитат добре между тъканите, но няма да задържат влагата и животът им е кратък: след около десет употреби те ще започнат да се лющят.

Вместо това пластмасовите топки за сушилня имат същата функция, но са по-твърди и по-дълготрайни. Въпреки това, за да помогнем за опазването на околната среда, би било за предпочитане да избягвате използването на пластмаса.

Накрая вълнените топчета, които са най-добрите. Те се разплитат добре, абсорбират влагата и издържат по-дълго. Възможно е също да добавите няколко капки етерични масла, за да увеличите аромата на вашето пране. Те струват малко повече, но с времето ще възстановите разходите.
Отделете малко време за себе си
Особено ако имате голямо семейство или деца, за които да се грижите, ние разбираме колко е важно да спестите дори малко от времето, което прекарваме в домакинска работа. Тези малки трикове ще дадат малко допълнително време, което можете да отделите за себе си и със семейството си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.