10 Идеи за коледни подаръци за двойки

Когато настъпи Коледа, ние искаме да получите идеалните подаръци за всичките си приятели. Но за онези ваши приятели, които са „заедно“, може да ви е трудно да намерите подаръци, които и двамата могат да използват. От уникални персонализирани орнаменти до уютни одеяла, ние от нашия онлайн магазин съставихме списък с някои от нашите любими коледни подаръци за двойки, които те със сигурност ще харесат!

идеи за коледни подаръци за двойки

1.Идея за коледни подаръци за двойки – Вечеря в любимия им ресторант:

Ако познавате любимия им ресторант, където обичат да вечерят, помислете дали да не им дадете карта за подарък, която да използвате за среща за вечеря!

Това показва, че обръщате внимание на техните харесвания и нехаресвания като двойка. Докато някои хора смятат подаръчните карти за по-малко лични от другите подаръци, за някои подаръчните карти са идеалните подаръци! По този начин двойката може да го използва, когато пожелае.

2.Идея за коледни подаръци за двойки – Подаръчна кошница с вино и боя:

Нощите с вино и боя са на мода в момента. Забавна и уникална идея за нощна среща, подаръчни кошници с вино са идеален и оригинален подарък за артистичната двойка!

Можете да намерите прости шаблони за рисуване онлайн или да включите карта с връзка към урок в YouTube. Включете бутилка от любимото им червено, бяло или розе, боите, от които ще се нуждаят, две платна и дори сладка коледна картичка. Те могат или да следват предоставения от вас шаблон, или просто да прекарат нощта, наслаждавайки се на виното и рисувайки каквото им харесва!

3.Идея за коледни подаръци за двойки – Коледна топка за украса на елхата:

Коледни топки със снимка

Независимо дали е първата им Коледа заедно или петдесетата им, подаряването на сладка коледна топка със снимка , коато двойка е един от любимите ни типични подаръци за коледа за влюбени двойки.

Имаме толкова много за избор. Можете дпоръчате по няколко за всеки от вашите приятели или да се запасите за бъдещи Коледи! Персонализираните коледни топки придават на елхата сантиментална стойност, което ги прави перфектният подарък за даване.

4.Идея за коледни подаръци за двойки – Чаши за вино

Независимо от предпочитанията на вашите приятели за напитки, можете да им подарите подходящи чаши за вино тази Коледа!

От чаши до гарафи , имаме голям избор от персонализирани чаши за вино, които можете да разглеждате с много различни фрази, имена и цветове.

Можете да намерите перфектния набор от съвпадащи чаши за напитки за любимата ви двойка приятели, които да подарите този празничен сезон!

5.Идея за коледни подаръци за двойки – Одеяла, в които да се свиете:

Коя двойка не обича дебело, удобно одеяло, в което да се свиете заедно по време на празничния сезон?

Помогнете им да се гушкат край огъня, докато гледат любимите си коледни филми този сезон, като им дадете одеяло от полар, фланела или шерпа. С толкова много цветове, стилове и материали, от които да избирате, не можете да сбъркате.

Разгледайте техните декорации следващия път, когато посетите мястото им, или разгледайте снимките, които публикуват, за да добиете представа за техния стил и цветови комбинации. По този начин ще изберете одеяло, което служи и като декорация!

6.Идея за коледни подаръци за двойки – Нова игра за вечерта на играта

Ако някой от вашите приятели-двойка е домакин на вечери за игри, тогава му вземете нова настолна игра или игра на карти, която да опита!

Разширяването на игрите, които играете като приятели, може да направи нощта на играта интересна. Независимо дали става въпрос за специално издание на класическа игра, на която всички се наслаждавате, или чисто нова игра, която никой никога не е опитвал, включването на нова игра в микса по време на игровата вечер е не само забавно занимание с приятели, но е и страхотна среща нощна идея!

7.Нещо за закачане на камината

Всяка двойка има нужда от еднакви коледни чорапи! Помогнете им да съживят камината през този празничен сезон, като им дадете няколко чорапи за закачане. Това наистина ще обедини хола им. Имаме много различни цветове и модели, от които да избирате!

8.Нови рецепти, които да опитате

Готвенето заедно е сладко, интимно изживяване за много двойки. Насърчете двойката си приятели да готвят заедно, като им вземете готварска книга, пълна с нови рецепти, които да опитат!

Готварските книги са страхотни, защото можете да намерите много различни рецепти, съобразени с конкретни диети, съставки или видове храни. Готварската книга е чудесен вариант, особено за вашата двойка приятели, които може би искат да се хранят по-здравословно заедно или трябва да готвят ястия за специфични диетични ограничения.

9.Нещо за закачане на стената

Персонализираните произведения на изкуството винаги са чудесна възможност да подарите на двойки за Коледа. От щампи върху платно до дървени табели, има толкова много възможности за избор на произведения на изкуството. Можете дори да закупите разпечатки на някои от техните годежни или сватбени снимки и да ги поставите в рамка!

10.Съвпадащи етикети за багаж

Някой от вашите приятели обича ли да пътува? Ако те винаги публикуват най-новите си пътувания в Instagram, защо да не им дадете набор от съответстващи етикети за багаж?

Не забравяйте да изберете уникален модел или монограм, за да могат да го намерят на летището. Добавянето на етикети за багаж към вашия багаж ще ви помогне да го следите и ще помогне на служителите на летището да разберат на кого принадлежи, ако се изгуби.

Харесват ли ви нашите идеи за коледни подаръци за двойки ще се радваме да ни споделите в коментарите

Прочетете още:

10 Страхотни идеи за коледни подаръци за жени , мъже и деца

Най – желаните подаръци за деца

8 идеи за коледна украса на елха


Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.