Автоматична маша Magic Curls

Всяка жена знае какво е да искаш да изглеждаш добре, да излезеш навън, облечена по-различно от обикновено, да се гримираш, да си направиш прическа…. Не, тук всяка една се отказва и просто излиза без да докосне косата си нещо по-различно от гребен.

Всяка една прическа изисква много време, а ако тази прическа се окаже „просто“ да накъдриш косата си всъщност се оказва, че това никак не е проста задача! И ето в този един момент някой много умен човек е решил да улесни живота на всички жени по света и да създаде един уред, наречен Magic curls, който всъщност се явява спасителят за нашата прическа.

Magic curls е автоматична маша от най-ново поколение, която навива кичура абсолютно сама. Покритието и е изцяло керамично, което гарантира на косата ви пълна защита.

Magic curls загрява само за 20сек. и ви уведомява за това с индикаторната си лампичка.

Освен всичко, тя има три нива на сила (170, 190 и 210 градуса), което дава възможност сами да изберете най-подходящата степен за вас.

Щяхме да пропуснем да ви кажем най-важното! Ако на вас ви се случва да забравяте, както се случва на нас, Magic curls е точно за вас- дори и да я оставите включена, тя автоматично ще се изключи след 60 минути.

Подарете си удобство!

Последвайте ни във Youtube,вижте нашите специални оферти!!!

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.