Направи си сам украса за коледа

-14%
(3) Original price was: 35.00лв..Current price is: 29.99лв..
ПодсказкаБежов
ЗлатистЗлатист
РозовРозов
СивСив
СиньоСиньо
ЧервенЧервен
5.20лв.

По време на коледния сезон повечето хора правят украса сами. Много домове и градини блестят със сезонна ръчно изработена украса за коледа и демонстрират колко много хората очакват Коледа. Ако искате сами да проектирате част от вашата украса, ние имаме подходящите идеи за ръчна изработка за вас. Всички идеи за декорация могат да бъдат създадени лесно и само с няколко инструмента. Всичко, от което се нуждаете, е малко време и ангажираност!

Направи си сам украса за коледа

1.Направи си сам украса за коледа – Коледни звезди от сладоледени пръчици

Замисляли ли сте се, че ще украсите дома си с ръчно изработена украса от пръчици за сладолед? Тези прекрасн украса за коледа „направи си сам“ не блестят като звезди в небето, но изглеждат също толкова красиви и вечни. Окачени на стената, те ще донесат празнична атмосфера в апартамента за няколко мига. И тяхното творение със сигурност ще бъде страхотно забавление за цялото семейство преди Коледа!

2.Коледни звезди от хартия

Време е да се подготвим за Коледа! Ако търсите идея за ръчно изработена коледна украса, тези сладки хартиени звезди със сигурност ще ви харесат. Можете да ги поставите на прозореца, над скрина или да ги закачите на тънки клонки – всичко зависи от вас. Те също са идеални за украса на коледно дърво. Сгънете, залепете и украсете интериора си, където можете!

3.Коледна елха от LED лампички

Преспапие

Не можете ли да си позволите да поставите живо дърво в апартамента си? Тази година те могат да бъдат заменени от оригинална и невзискателна коледна елха, изработена от LED светлини! Както и другите ни идеи за ръчно изработена коледна украса, тя е лесна за изработка и гарантира страхотен ефект. Подобна украса ще бъде идеална за всеки дом – ще внесе вълшебно настроение и няма да затрупа пространството. Приготвен с идея, той ще изненада всички домакини и гости!

4. Ръчно изработена топка със снимка

Когато украсите вашата елха и къща с ръчно изработена топка със снимка, освен ,че вкарвате коледния дух в дома си , ще се наслаждате на любимите си спомени.

Коледа е семейно време!

Тези, които правят своя собствена украса за коледа – или дори част от нея – ще се възползват по повече от един начин.

Първо, много е възнаграждаващо да създадете свои собствени коледни украси и да придадете личен щрих на тези специални тържества. Второ, когато изработиш своята украса за коледа и оставиш нещо от себе си помага да се създаде атмосфера на очакване за Коледа.

Трето, можете да спестите пари, които обикновено се харчат за скъпи декоративни елементи. И четвърто, Направи си сам е просто забавление! Надяваме се, че ще бъде достатъчно, за да донесете уникални ръчно изработени декорации в дома си тази Коледа. Не пропускайте да поканите цялото семейство да ги създаде

Рецепта за коледни бисквити

Харесват ли ви тези идеи за направи си сам украса за коледа , пишете ни в коментари.

Прочетете още ;

10 идеи за коледни подаръци за жена

Как се прави мече от рози

13 идеи за подарък за 50 годишнина на жена

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.