Най – желаните подаръци за деца

Независимо дали пазарувате подаръци за деца за празниците, за рождени дни или просто защото, може да бъде толкова забавно да разглеждате пътеките с играчки и да разглеждате всички креативни нови играчки за 2022 г.

подаръци за деца

Но когато дойде време да дръпнете парите ви надолу, кои всъщност си заслужават?

Кои играчки са идеално подходящи за възрастта на вашия получател, с които той ще играе отново и отново и ще издържи изпитанието на времето?

Грабнете има играчки на първо място през цялата година, среща се с компании за играчки, следи тенденциите, оценява играчките за безопасност и издръжливост и ги тества с истински деца, за да оцени фактора на забавлението , за да може да ви препоръча най- добрите подаръци за деца!

След това събираме тези данни заедно с избраното от редактора и бестселърите, за да изготвим този последен списък с най-добрите подаръци за деца през 2022 г. Много от тях са бивши (или бъдещи) носители на наградата за най-добра играчка за добро домакинство, които се обявяват всяка година по празници време.

И така, какви тенденции са забелязали експертите при подаръци за деца ?

Ако имате деца със заети ръце, вече знаете, че фиджет играчките и успокояващите сензорни играчки са на върха на списъка на всички.

Семействата все още се опитват да запълнят празнините от загубата на учене поради пандемията с играчки, които помагат на домашното обучение, особено когато става дума за страхотни STEM комплекти.

Играчките и подаръците, които преодоляват дигиталното , особено когато става въпрос за неща, които им помагат да разгърнат своята креативност и да направят свои собствени видеоклипове.

Независимо дали се интересуват от тенденциите или искат нещо напълно вечно, ето предложенията на Грабнете за най-добрите подаръци за деца тази година.

1.Танцуващ пеещ кактус препоръчано при подаръци за деца

Пеене и танци: Плюшените играчки с форма на кактус могат да танцуват, пеят, движат се, въртят се, обръщат се.

Играчката ще говори обратно, може да пее 120 песни, да записва и повтаря това, което казвате, носейки на детето щастливи моменти в живота.
С песните и хумористичните танци ще се събуди вниманието на децата и ще им се достави радост.
Забавен и прекрасен Танцуващ и пеещ кактус , ще е страхотен подарък за всяко дете.

Добре е за ранно образование.
Възрастните също могат да декомпресират.
Изработена от мека и удобна плюшена материя, безцветна и безвкусна, тя е щадяща кожата, безопасна и хигиенична.
Веселата музика и танците са чудесни за създаване на приятна атмосфера и за партита.

2.Машина за плитки

Момиченцата ще и се радват с нея ще могат да си правят страхотни прически

Как се използва уред за плитки

  1. Просто закопчайте косата на място, плъзнете превключвателя, за да завъртите или завъртете косата, за да създадете разнообразие от стилове. Обработва се автоматично.
  2. С едно щракване, завъртане и автоматично редактиране можете да редактирате различни прически за минути.
  3. Вграден чувствителен детектор за предотвратяване на засядане на косата. Създавайте бързи и лесни усуквания и ефекти на плитка.
  4. Главата на шнолата се върти на 360 градуса. Бутоните са лесни за управление и талисманът е сплетен.
  5. Внимателно натиснете бутона надолу, за да освободите главата на шнолата. Заоблените дизайнерски катарами придържат косата здраво.

3.Хъги лъги най новото при подаръци за деца

Колко е часът?

Време е за игра!

Huggy Wuggy е готов да играе и да се гушка като негов собствен плюш. Талисманът на Playtime Co. се отличава с висококачествен плат и детайлна бродерия.

Добавете това пухкаво създание към вашата колекция днес.

Според вас кои са най-желаните подаръци за деца?

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.