Изпробвахме ролер за къдрици който завладя Тик ток

В допълнение към видеоклипове как да сме спестовници, малки чихуахуа и променящи живота рецепти за яйца с песто, страницата ми в TikTok е пълна с видеа на ролер за къдрици .

Видеоклиповете са хипнотизиращи: жените увиват дългите си коси около ролер за къдрици, което всъщност е смътно приличащо на черво, пълнена с пяна лента за глава и след това имитират , че минава време. След това премахват тази лента за глава и разтърсват страхотни къдрици.

ролер за къдрици

Къдриците без топлина не са нищо ново – по-специално чернокожите жени използват инструменти като флекси пръти от години – те са популярни в приложението от началото на пандемията, тъй като много жени са отнели последната година, за да премахнат напълно топлинното оформяне от рутините си.

Виждал съм видеоклипове, използващи всичко – от чорапи, остатъци от плат и колани за халат до ролер за къдрици и велкро ролки вместо маша. Въпреки че всички тези хакове проработиха, по мое мнение никой не изглежда да осигури същите блестящи, подскачащи, пълни къдрици като устройството ролер за къдрици.
Комплектът, който се продава на дребно за около 30лв, се предлага със 100% сатенен ролер за къдрици, две сатенени скрънчита за коса и подходяща щипка за коса.

Техниката е доста ясна, както се вижда от видеоклиповете, заливащи моята емисия. Започнете с влажна или суха коса и поставете ролер за къдрици над главата си като лента за глава, като използвате щипката, за да я закрепите на място. Завъртете частите коса около ролер за къдрици, като добавяте още малко към всяка част, докато вървите, и завържете частите в долната част с щипките за коса. Спете, отидете на фитнес или се мотайте за няколко часа и след това се разклатете за перфектни къдрици. Изглежда достатъчно лесно.

Ролка за коса

Има едно предупреждение: повечето жени във видеоклиповете, които виждам, имаха подобни типове коса — права, но обемна, копринено гладка и стигаща до раменете им. За да го изпробвам наистина, използвах своята странна коса

Затова реших да дам ролер за къдрици на четири мои познати с различни типове коса , ето и тяхното мнение

Какво мисли Мария на 25г с чуплива коса за ролер за къдрици


Това много ми хареса! Имам много къдрава към вълниста коса, която обикновено суша права със сешоар, защото не изсъхва равномерно на въздух. Да са благословени всички, които прекарват часове и процеси в 26 стъпки, за да изкарат естествените си къдрици – това просто не е моето нещо.

Пробвах много, много дунапренови ролки и спирални маши, когато бях тийнейджър, а напоследък изпробвах хака за къдрици с чорапи на TikTok и различни съвети за оформяне от типа „сплетете мократа си коса през нощта!“. Те рядко изглеждат по-добре от естествената ми коса, въпреки цялата работа.

Това беше много лесно за използване – нанесох малко от крема си за коса през влажната си коса и увих косата си около ролер за къдрици, добавяйки допълнителни части с всяко навиване. Продължих да работя от вкъщи, като реших, че не изглеждам тъпа – изглеждах като средновековна принцеса.

Разтърсих косата си, когато я почувствах суха. За мен тези къдрици изглеждат много по-дефинирани и изчистени от други трикове за оформяне без топлина, които съм опитвала. Къдриците не са толкова перфектни, колкото биха били, ако бях използвал топлина, но в някои отношения това ми харесва повече, защото изглеждат естествени, а не като тези индивидуални къдрици, наподобяващи представление.
Никога не съм се чувствал по-готов за камео на Мария Антоанета, отколкото да се разхождам из къщата с ролер за къдрици , закачена в нея.

Определено не очаквах да телепортирам рутинната си грижа за косата в епохата на Луи XVI, когато за първи път развих ролката, но Не се оплаквам. Закрепването и навиването беше добре дошла промяна от сушенето със сешоар, с което съм свикнал – и оцених колко ясни трябваше да следвам инструкциите.

Какво мисли Светла на 35г за ролер за къдрици

Марката препоръчва влажната коса да се раздели на две части, след което да се увие около ролер за къдрици по посока на часовниковата стрелка или обратно. Избрах първото, но веднага се оказа предизвикателство за гъстата ми коса.

Трябваше да разделя двете части на три допълнителни части от всяка страна, преди да мога да стигна до усукване. Държах всичко закрепено около ролката с копринените щипки за коса и щипката, докато косата ми изсъхне около 90% на въздух, след което оставих къдриците да отскочат надолу.

След това нанесох хидратиращо масло за малко блясък. Доволна съм от резултатите, като се има предвид, че това беше първият ми опит, но мисля, че следващия път първо ще изсуша косата си със сешоар, за да сведа до минимум накъдрянето от сушене на въздух.

Какво мисли Стефания на 21г за ролер за къдрици

Няма да се хваля, но имам страхотна коса (не се притеснявайте, кожата ми напълно компенсира това). Тя е нещо средно между права и вълниста и прави почти всичко, което искам, с минимални усилия, така че реших, че ще ми е лесно с Heatless Hair.

След като наполовина изсуших косата си със сешоар и нанесох малко изглаждащ серум Pantene, ми отне два опита да направя това, което чувствах като равни участъци от косата – никога не съм била добра в сплитането. Увиването им достатъчно плътно около панделката също отне няколко опита, но след като разбрах това, беше достатъчно лесно.

На следващата сутрин открих, че страната, на която спах, беше почти напълно паднала, докато другата остана толкова плътно увита, колкото и предната вечер. Всъщност ми харесаха и двата резултата — подскачащи, но не абитуриентски къдрици от едната страна, по-свободни плажни вълни от другата — и двете изглеждаха по-добре с напредването на деня и станаха малко по-живи. Просто ми се иска и двете страни да съвпадат, така че отсега нататък ще пускам това за няколко часа през деня, за да заобиколя начините си да спя настрани.


Какво мисли Анна на 39г за ролер за къдрици

Косата ми е изправена и има собствен ум – повечето сутрини просто изсушавам на въздух и я оставям да си свърши работата – така че бях малко скептичен да пробвам. Това каза, че винаги искате това, което не можете да имате; Ще опитам всичко, което обещава да достави красиви вълни без увреждане от топлина. Инструкциите бяха ясни и успях да оправя косата си без много проблеми.

Държах го вътре през нощта; сутринта се събудих с най-силните къдрици в живота си. Изглеждах така, сякаш току-що бях излязла от салона. Но! Направих ужасна грешка да не използвам никакъв продукт или лак за коса, така че косата ми отново беше гладка в рамките на един час. Ще използвам това отново и ще се поуча от грешките си.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.