3 уреди за домашна грижа за кожата

В днешната статия че ви представим 3 уреди за домашна грижа за кожата ,които набират все погаляма скорост и са станали вайръл във социалните мрежи.

Ще ви отговорим на въпросите действат ли тези уреди за домашна грижа за кожата ,как работят и дали си заслуват парите.

1.Първият уред с ,който ще почнем е Машина за маски

Машина за маска за лице


Машината за маски е от уредите за домашна грижа за кожата, който използва плодова каша или естествени съставки, за да направи гладка маска за лице. Ако и вие сте очаровани от тази невероятно свежа маска направо от природата , ви предоставяме пълно ръководство как да боравите с нея.

Какво ще ви е нужно:

Зеленчуков/плодов сок

Таблетки за повишаване на колагена

Дестилирана вода

В комплекта ще откриете:

Еднократна опаковка колагенови таблетки

Машина за създаване на маски

Ръководство за употреба:

Първо прочетете ръководството, което идва от производителя на уреда, и натиснете бутона за стартиране, когато светлината стане зелена, може би е готова да направите маската.

След като това стане, вземете 60 ml дестилирана вода и свалете капака на машината и изсипете водата вътре.

След това добавете плодовия/зеленчуковия сок(сока трябва да е добре прецеден и да няма парченца плод) около 30 ml в машината с чаша. Сега добавете колагеновата таблетка, в идеалния случай трябва да добавите една таблетка в маска.

След това натиснете отново бутона за стартиране, за да стартирате машината. Затворете капака на машината за маска и го оставете за 2-3 минути, докато бъркането продължи.

Тогава маската ще излезе сама и ще напълни формата. Наклонете шаблоната форма, за да покриете цялата площ на формата и след това я поставете в хладилника, в случай че искате топла маска, просто оставете тази маска да стегне на стайна температура.

Вземете готовата маска с помоща на шпатула и я сложете върху лицето си. Оставете да престои 15 минути и след това я отстранете, лицето ви ще се почувства освежено.

Няколко съвета, за използване на машината за маски:

Трябва да се придържате към количеството съставки, които са посочени в ръководството употреба.

Ако маската не пасва правилно на лицето ви, просто я разрежете на две половини и след това нанесете.

За по-добра релаксация легнете на леглото си, тъй като маската е тежка и деликатна и може лесно да падне.

Освен това е по-добре да използвате студена маска за лице, а не топла. Прохладните маски за лице правят кожата ви по-хидратирана и стегната.

2.Вторият , които ще разгледаме е уред за радиочестотен лифтин:

Уред за радиочестотен лифтинг

Какво представлява ?

Радиочестотното (RF) стягане на кожата е нехирургично и неинвазивно стягане на кожата и лечение против стареене.

По време на RF лечение, токът протича от електродите на радиочестотно устройство към кожата ви, загрявайки тъканите отдолу, за да стимулира производството на колаген и еластин.

RF стягането на кожата се счита за много безопасно; единствената често срещана нежелана реакция е лека до умерена болка по време на процедурата.

RF стягането на кожата не изисква престой или грижа за кожата след третиране.

Как работи уреда за радиочестотен лифтинг:

RF стягането на кожата работи чрез насочване към тъканта под външния слой на кожата или епидермиса с радиочестотна енергия. Тази енергия генерира топлина, което води до производство на нов колаген.

Тази процедура също задейства фиброплазията, процесът, при който тялото образува нова фиброзна тъкан и стимулира производството на колаген, което кара колагеновите влакна да стават по-къси и по-напрегнати. В същото време молекулите, които изграждат колагена, остават неповредени. Еластичността на кожата се увеличава и отпусната кожа се стяга.

Предимства на уреди за домашна грижа за кожата с радиочестотният лифтинг

Радиочестотния уред използва топлина, за да проникне в тъканта под епидермиса, без да повлияят негативно на външния вид на кожата.

Пациентите могат да забележат стягане на кожата веднага след процедурата. Други пациенти могат да забележат резултати в рамките на шест месеца след първата процедура или тяхната кожа да изисква  множество процедури, преди да забележат ефект. Като цяло, и при правилна грижа за кожата, резултатите продължават две до три години.

Заслужава ли си да закупите уред за радиочестотен лифтинг за лична употреба

Радиочестотните уреди за домашна грижа за кожата струват между 130лв и 2000 лв, което ги прави по-достъпни от процедурите в салоните, но компромисът в мощността и времето, необходимо за постигане на резултати, заслужават внимание.

Освен това професионалните козметици и дерматолози са обучени да предоставят експертно насочени лечения, които минимизират всички потенциални рискове, свързани с процедурата.

3.Трета е ултразвуковата шпатула за лице

Какво представлява:

Ултразвуковите устройства разполагат с вибрации до 30 000 Hz, които основно „изхвърлят“ замърсяванията от порите, докато ексфолират повърхността на кожата ви. Те също така са предназначен да накара любимите ви серуми за грижа за кожата да проникнат по-дълбоко в кожата ви за максимално усвояване и ефективност. При последователна употреба можете да лекувате следните кожни оплаквания с ултразвукова шпатула:

Запушени пори

Излишно омазняване на кожата

Черни точки и бели точки

Суха, лющеща се кожа

Неравномерен тен на кожата

Неравномерна текстура

Замърсена кожа

Няколко предимства на ултразвуовата шпатула за лице

1. Тя е по-нежна към чувствителна кожа.

Открихме, че жените с чувствителна кожа са нашата най-бързо растяща база от клиенти. Ако и вие сте с чувствителна кожа, ултразвуковата шпатула за кожа е прекрасна алтернатива на четките за почистване на кожата и личните инструменти за микродермабразио. Вие контролирате натиска, ъгъла и посоката на шпатулата, за да обработвате деликатно порите си, като се фокусирате върху проблемните зони и нежно ексфолирате кожата, без да я наранявате. Тъй като използвате вода или хидратиращ тоник със шпатулата, а не песъчлив ексфолиант, кожата ви ще се почувства изключително чиста и гладка след третирането.

2. По-хигиенично е за използване.

Ултразвуковата шпатула за кожа не използва четки, дискове или каквито и да било абразивни методи, които улавят мъртвата кожа и бактерии като толкова много други инструменти за красота. Просто почистете шпатулата след всяка употреба с антибактериална или алкохолна кърпичка или памук със спирт и я съхранявайте в кутията за съхранение.

3. Тя спомага на другите ви продукти за грижа за кожата да действат по-добре.

Серумите за грижа за кожата са пълни със скъпи и ефективни съставки, които насърчават оптималното здраве за вашата кожа. Проблемът е, че ако не ексфолирате правилно и не вливате серума си дълбоко в повърхността на кожата, серумът просто седи отгоре и не дава обещаните резултати.

Ултразвуковата шпатула е от уреди за домашна грижа за кожата , които помагат на продуктите за грижа да проникнат дълбоко в кожата !

4. Поддръжката е по-достъпна.

Това устройство е лесно за почистване и съхранение. След като инвестирате в ултразвукова шпатула за лице, няма други текущи разходи – няма четки или остриета за смяна и има акумулаторна батерия.

5. Дава ви онова хубаво, чисто усещане след това.

Използването на ултразвуковата шпатула за кожа и виждането на нечистотиите, които са били извлечени от порите ви, е изключително удовлетворяващо и лицето ви ще се чувства скърцащо чисто, без да се зачервява от агресивно „търкане“.

Кои други уреди за домашна грижа за кожата бихте желали да разгледаме във следващата статия пишетени в коментар.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.