5 идеи за подарък за жена

-46%
(6) Original price was: 129.00лв..Current price is: 69.99лв..
-38%
(1) Original price was: 55.00лв..Current price is: 33.99лв..
-14%
(3) Original price was: 35.00лв..Current price is: 29.99лв..

Беше странна година, нали? Да предскажеш година като тази би било толкова трудно, колкото да спечелиш от лотарията или да познаеш какво ще бъде времето утре (това е малка шега за българското време). Но това няма значение сега, защото е Коледа! Е, тя ще бъде много скоро и преди да се усетите, ще бъде Бъдни вечер. Сега е моментът да направите това изключително важно, пазаруване на коледни подаръци.

Но какви подаръци ще купите?!

Има толкова много идеи за подарък за жена.

Разгледахме добре нашата гама и създадохме кратък списък от нашите топ 5 идеи за подарък за жена , за тази Коледа, 2021 г.

Почваме с номер 5…

идеи за подарък за жена
идеи за подарък за жена

Представете си тази свежа миризма на кафе, кремав цвят на лате с селска текстура, дървен фитил и 100% устойчив соев восък. Сега, какво имате там с всички тези магически съставки? Познахте (би трябвало да сте човекът за времето!), това е свещ с аромат на кафе .

Сега този параграф беше доста интересен, нека го разопаковаме за момент.

Соевият восък е бавно горящ, веган и 100% устойчив продукт, който ще поддържа стаята ви да мирише на прясно кафе до 25 часа постоянно време на горене. В центъра на тази свещ е поставен дървен фитил, който ви дава този приятен пукащ звук.

Сега две от сетивата ви са доволни от една свещ, време е за хеттрик. Гледка. Тази свещ има прост, зашеметяващ и уникален вид.

Но ,ако това не е желаният подарък , отидете на уебсайта на Grabnete.com, за да получите видите още много идеи за подарък за жена.


Задава се на номер 4…


За номер четири от нашите пет най-добри подаръка към нас се присъединява една класика, Вечна роза.

Тази красавица, съчетава привличащ вниманието дизайн и лъскава стъкленица, и представлява персонализирана Вечна роза с лед осветление.

Това, което я прави изключително желана , е способността да се гравира персонализирано послание върху стъкленицата.

Добавете сърдечно послание, увековечете специална дата или просто им пожелайте весела Коледа, тази персонализирана роза предлага безкрайни възможности за творчество.

Скок на номер 3…


подарък за жени идеи

Ако сте нова двойка и това е първата ви Коледа заедно , Ви предлагаме тази прекрасна персонализирана плоча от дърво с надпис „Нашата първа Коледа“ във формата на сърце.

Допълнена от естествен канап, който да допълни онзи красив семпъл вид, тази ръчно изрязана плоча с форма на сърце е направена, за да се наслаждавате по време на Коледа. Ние дори поръсваме малко глупаво злато там, само за да му придадем малко блясък.

Всичко, което трябва да направите, е да персонализирате тази табела с вашите имена, както и годината. И това е всичко, готово е да я накара да се усмихне.


Стигнахме гордо на номер 2…

Букет от сапунени рози в кутия

Просто не можем да създадем списък с топ 5 идеи за подарък за жена, без да споменем специален избор от една от най-красивите ни продукти. И този подарък е, разбира се, Букет от сапунени рози в кутия .

Този букет е ново допълнение към гамата и обединява зашеметяващ букет от сапунени рози в стилна кутия.

Този букет ще накара очите на вашата любима жена да светнат и ще чуете едно огромно ” Уау” !!!
Силно виси в номер 1…

Номер едно беше труден избор.

подаръци за жени идеи
подаръци за жени идеи

Трябваше да помислим добре за това, но в крайна сметка можеше да има само един топ подарък в списъка.

Представяме ви, Колие със златно сърце

Персонализирано име с висулки от кубичен цирконий.

Това колие определено е забележителност за всеки повод и какъв по-добър повод от най-голямият от всички тях, Коледа.

Златното сърце е придружено от голяма висулка със сърце от кубичен цирконий и по-малка кръгла висулка от кубичен цирконий. Тези висулки не само предлагат разнообразие от цветове, но и придават онзи блясък, който притежават всички страхотни бижута.

Преди това красиво колие да бъде представено в включената подаръчна кутия, което можете да гравирате с нейното име директно върху сърцето, придавайки на това колие този уникален, персонализиран вид.


Сега, когато ви дадохме 5 страхотни идеи за подарък за жена, влезте в нашият онлайн магазин и и поръчайте онзи перфектен подарък, който ще направи Коледа 2021 незабравима.

Щракнете върху продуктовите връзки във всеки от петте най-добри подаръци, за да отидете директно на специалната им страница за подаръци Grabnete.com или разгледайте нашата пълна гама от идеи за подарък за жена ТУК.

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.