5 Идеи за подаръци за дете

-31%
Original price was: 130.00лв..Current price is: 89.99лв..
-30%
ЗеленЗелен
ЧервенЧервен
Original price was: 50.00лв..Current price is: 34.99лв..
-44%
(2) Original price was: 55.00лв..Current price is: 30.99лв..
-21%
(3) Original price was: 189.99лв..Current price is: 149.99лв..

Търсите идеалните идеи за подаръци за дете ?

Не търсете повече!

Предлагаме ви пет страхотни идеи за подаръци за дете, които със сигурност ще предизвикат усмивка на лицето им. Независимо дали е рожден ден, празник или просто така, тези подаръци за дете гарантирано ще осигурят безкрайни часове забавление .

идеи за подаръци за дете

Първо, имаме детска машина за плитки. Тази иновативна играчка позволява на децата да създават свои собствени прически с плитки с лекота. Те могат да правят плитки, рибена кост и дори африкански плитчици, като същевременно развиват своите фини двигателни умения и креативност. Това е перфектена идея подаръци за дете, което обича да майстори и твори.

Следваща в списъка е Детска люлка със стойка. Тази играчка за открито е задължителна за всяко дете, което обича да играе навън. Със здрава стойка и удобна люлка те могат да се люлеят до насита, наслаждавайки се на чистия въздух и слънчевите лъчи. Това е чудесен начин за насърчаване на активна игра и физически упражнения.

Тези идеи за подаръци за дете са само началото, така че продължавайте да четете за още вълнуващи опции!

Детска машина за плитки един от интересните подаръци за дете на 10 години

Ако искате да разпалите креативността на детето си и да видите очите му да светят от радост, Детската машина за плитки е идеалният подарък. С тази иновативна играчка вашето дете може лесно да създава свои собствени плитки и прически.

Машината за плетене е проектирана специално за деца, което я прави безопасна и лесна за използване. Вашето дете ще хареса усещането за постижение, докато гледа как техните творения оживяват.

машина за плитки

Детската машина за плитки не само осигурява забавна и увлекателна дейност за вашето дете, но също така помага за развитието на фините му двигателни умения и координацията око-ръка. Докато завъртят манивелата и видят как косата придобива идеални плитки, те ще се научат на търпение и постоянство. Тази играчка насърчава въображението и позволява на вашето дете да изрази своето уникално чувство за стил.

Независимо дали детето ви иска да прави плитки, рибена кост или дори малки африкански плитчици, Тази машина за плетене предлага безкрайни възможности. Предлага се с лесни за следване инструкции .

Този подарък не само ще забавлява вашето дете с часове, но и ще насърчи креативността му и ще вдъхне чувство на гордост от ръчно изработените прически. Подарете на детето си креативност и гледайте как очите му светят от радост с Детската машина за плетене.

Детска люлка със стойка от функционални подаръци за дете

Представете си истинската радост на лицата им, докато се люлеят напред-назад в своята собствена детска люлка със стойка. Този подарък е идеален за всяко дете, което обича игрите и приключенията на открито.

Люлката осигурява безопасно и сигурно място за тях, където да се наслаждават на чистия въздух и да се упражняват. Със своята здрава стойка няма нужда да се притеснявате за намирането на подходящо дърво или греда, на която да го окачите.

Детска люлка със стойка

Те могат да се люлеят до насита, достигайки нови висоти и усещайки вятъра в косите си.

Детската люлка със стойка е не само забавна, но и насърчава физическото развитие и координацията. Люлеенето помага за укрепване на мускулите им, подобряване на баланса и подобряване на пространственото съзнание. Това е чудесен начин за тях да изразходват енергия и да останат активни.

Освен това люлката е регулируема, така че може да расте заедно с тях, докато остареят. Независимо дали искат да се люлеят леко и да се отпуснат или да се реят във въздуха с вълнение, този подарък ще им осигури безкрайни часове забавление и наслада.

Защо да чакаме? Подарете детска люлка със стойка и гледайте как очите им светят от наслада.

Танцуващ пеещ кактус Алехандро от забавните подаръци за дете

Пригответе се да се забавлявате с Пеещ кактус Алехандро– той ще ви накара да се забавлявате и да пеете за нула време! Тази очарователна и забавна играчка е идеалният подарък за дете, което обича музиката и танците. Алехандро не е обикновен кактус – той оживява със своите закачливи мелодии и забавни танцови движения.

Само с натискане на бутон той започва да пее и да се люлее в ритъма, карайки всички в стаята да искат да се присъединят към забавлението. Алехандро не само пее и танцува, но и общува с публиката. Той реагира на пляскане и танци, което прави изживяването още по-вълнуващо за детето.

танцуващ кактус

Играчката е предназначена да насърчава активната игра и творчеството, тъй като децата могат да танцуват и пеят заедно с Алехандро или да създават свои собствени танцови съчетания. Това е чудесен начин да ги накарате да се раздвижат, като същевременно осигурява безкрайно забавление.

Танцуващият пеещ кактус Алехандро е уникален и увлекателен подарък, който ще достави радост и смях на всяко дете. Независимо дали искат да организират танцово парти с приятелите си или просто да се насладят на солови танцови сесии, Алехандро е идеалният спътник.

Така че, пригответе се да се отпуснете и да се забавлявате с тази забавна и забавна играчка!

Сгъваема бебешка вана от подаръци за дете и родители

Ще харесате удобството и преносимостта на сгъваемата бебешка вана. Този иновативен продукт е идеален за родители в движение, тъй като може лесно да се сгъне и да вземете със себе си, където имате нужда.

Независимо дали пътувате, посещавате семейство и приятели или просто отивате в парка, тази сгъваема бебешка вана ще направи времето за къпане лесно. Вече няма да се притеснявате да намерите подходящо място за къпане на вашето мъниче – с тази сгъваема бебешка вана можете да създадете безопасно и удобно място за къпане за минути.

Сгъваемата бебешка вана е не само удобна, но също така е проектирана с мисъл за безопасността и комфорта на вашето дете. Ваната е изработена от издръжливи и нетоксични материали, което гарантира, че ще издържи на редовна употреба и ще предпази вашето бебе. Меките, подплатени страни осигуряват допълнителна опора и омекотяване, което прави времето за къпане удобно и приятно изживяване за вашето мъниче.

А когато времето за къпане приключи, просто сгънете сгъваемата бебешка вана и я приберете до следващия път. Кажете сбогом на обемистите и трудни за почистване бебешки вани – сгъваемата бебешка вана е лесна за почистване и съхранение, което я прави перфектната идея за подарък за всяко дете.

3d лупа за телефон задължителен от подаръци за дете

Нуждаете се да виждате уголемен екрана на телефона си? Изпробвайте този удобен 3d екран с лупа за вашия телефон – той е идеален за тези малки детайли и прави изживяването ви при гледане много по-добро!

С този 3d увеличителен екран можете лесно да увеличите екрана на телефона си до три пъти оригиналния му размер. Независимо дали гледате видеоклипове, преглеждате снимки или четете текстови съобщения, този екран с лупа ще гарантира, че няма да пропуснете никакви фини детайли. Все едно да имате мини театър точно в дланта си!

Този d екран с лупа не само предоставя по-голям и по-ясен изглед, но също така помага за намаляване на напрежението в очите. Вместо да присвивате очи и да напрягате очите си, за да четете малък текст или да гледате малки видеоклипове, можете просто да поставите телефона си върху екрана с лупа и да се насладите на по-удобно изживяване при гледане.

Това го прави чудесна идея за подаръци за деца, които обичат да гледат видеоклипове или да играят игри на телефоните си. Вече могат да имат по-добър изглед, без да се налага да държат телефона твърде близо до очите си.

Така че, ако търсите подаръци за дете , който съчетава функционалност и удобство, този 3d екран с лупа за вашия телефон определено си заслужава да обмислите!

В заключение, след като проучихте тези 5 идеи за подаръци за дете, имате много възможности за избор. Независимо дали искате да насърчите креативността им с детска плетачна машина или да им осигурите часове забавление на детска люлка със стойка, има по нещо за всяко дете.

Ако търсите уникални и забавни подаръци за дете, танцуващият пеещ кактус Алехандро със сигурност ще донесе много смях и радост. А за най-малките, сгъваемата бебешка вана е практичен и удобен подарък, който ще направи времето за къпане лесно.

И накрая, екранът с 3D лупа за телефон е чудесен начин да подобрите тяхното изживяване при гледане и да направите времето пред екрана по-приятно.

Така че, независимо от повода, тези идеи за подаръци за дете със сигурност ще предизвикат усмивка на лицето на всяко дете. Независимо дали е рожден ден, празник или просто специално удоволствие, тези подаръци са едновременно забавни и практични. Така че давайте напред и изберете перфектния подарък за детето в живота си и гледайте как очите му светят от вълнение.

С тези идеи за подаръци ще бъдете сигурни, че ще направите трайно впечатление и ще създадете скъпи спомени за години напред.

-31%
Original price was: 130.00лв..Current price is: 89.99лв..
-30%
ЗеленЗелен
ЧервенЧервен
Original price was: 50.00лв..Current price is: 34.99лв..
-44%
(2) Original price was: 55.00лв..Current price is: 30.99лв..
-21%
(3) Original price was: 189.99лв..Current price is: 149.99лв..
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.