Какво е криотерапия

ОТКРИЙТЕ КАКВО Е КРИОТЕРАПИЯ

Налагало ли ви се е някога да намажете хематома с нещо много студено?

какво е криотерапия

Спомнете си ефекта, който усетихте… Облекчаване на болката, незабавно облекчение, намаляване на “синината”, това беше начин на прилагане на Криотерапия!

Използван още от Античността, Студът, под формата на вани, се добавя към топли и горещи помещения, разкривайки цялостно действие, благодарение на разликите в температурата. Термалните бани ще бъдат признати по целия свят, заради неопровержимите им ползи за здравето ни се роди криотерапията.

Потвърден от множество научни изследвания по света, той е разработен в няколко форми с течение на времето.

През 90-те години на миналия век спортистите възприеха този принцип за оптимизиране на физическото възстановяване (венозно връщане, кръвно налягане, секреция на ендорфини) и за лечение на болка, благодарение на аналгетичното му действие.

Днес криотерапията се превърна в тайното оръжие на спортисти от най-високо ниво. Напръскан върху полето или потопен в камера, той гарантира възстановяване на мускулите след тренировка и гарантиран прилив на енергия.


В студени вани, в камера, тези различни приложения с незабавен ефект, облекчават болката, намаляват размера на кръвоносните съдове, стимулират кръвообращението и помагат за намаляване на хематомите…

Производните бани също са приложение на студената терапия. Те премахват “лошите”, плътни мазнини, които се намират директно под кожата. Те също така помагат за подхранване на мускулите и изграждане на костна плътност. По този начин производните бани допринасят за регенерацията на тялото.

Ползите от криотерапията, които вече са доказани в медицината, вече са достъпни и за здравето.

КАКВИ СА ЕФЕКТИТЕ?

Леден масажен ролер

Това излагане на силен студ действа като мощен стимулант и предизвиква каскада от физиологични реакции (включително освобождаването на ендорфини, хормона на благосъстоянието).

Криотерапията също има положителен ефект върху обновяването на клетките и може да помогне при стрес, депресия и безсъние.

За наше голямо удоволствие, сега става все по-демократично и достъпно за всички чрез локализирана криотерапия, която да се насочва към определени области на тялото.

Съществуват и инструменти за действие на местно ниво и посрещане на различни нужди…

– Термоподложки или студени компреси, които се поставят върху засегнатата област, за да се обезболи болката.

– В областта на косата, студени преси с температури до -16°C, лед на кичурите един по един, за укрепване на косата…

КРИОТЕРАПИЯТА ВЕЧЕ Е ДОСТЪПНА ЗА ВСЕКИ В ДОМА СИ ЕЖЕДНЕВНО;-)

Поставени във фризер гуа ша или масажен ролер, могат да се използват директно върху кожата, по-ефикасни от кубчетата лед и без неудобствата…

Идеално лекарство, лесно за използване и ефективно, всичко, което харесваме!

И за разлика от традиционната криотерапия, която не се препоръчва за всички (особено за хора със сърдечни проблеми), процедурите за лице в домашни условия са безопасни.

Благодарение на инструментите за криотерапия за лицето, сега можем да се наслаждаваме на всички тези съкровища от предимства ежедневно.

Действието им стимулира кръвообращението, премахва бръчките или забавя появата им, но не само!

В Grabnete предлагаме изключително широка гама от инструменти за криотерапия за лице, помислете за вашето ежедневно благополучие.

Студ съчетан с масажни движения…

Това е тайната на красотата на ефекта против стареене, като естествен лифтинг, само с леден масажен ролер или гуа ша.

Те са много лесни и толкова приятни за използване, за ежедневна грижа за кожата.
За невероятно сияен тен…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.