Нефритен или кварцов ролер – кой е по – добрия ?


Днешната публикация е свързана с отговора на този въпрос, който получавам много от вас,

Нефритен или кварцов ролер кой е по-добрия ?

Така че, след като прочетохте предишната ми публикация , вече сте убедени, че кристалният масажен ролер за лице е ТАЙНАТА – божествена и релаксираща рутина за извайване на лицето ви и детоксикация на кожата ви.

Сега въпросът е нефритен или кварцов ролер да изберете ?

Виждали сте ги и двете в Instagram, но сте супер объркани относно разликите между двете. Ако решите, че имате нужда и от двете за това идеално селфи , напълно го разбирам (самата аз имам колекция от над 20 ролки за лице!). Но ако трябва да изберем един, аз съм тук, за да помогна.

По отношение на употребата и резултатите, както нефритения ролер , така и ролера от розов кварц са доста еднакви. Тъй като и двата са от естествен камък, те естествено охлаждат кожата ви и това трябва да помогне за премахването на подпухването. Само имайте предвид, че някои от евтините нефритени ролери биха могли да бъдат направени от фалшив камък с инжектирани пластмаси и багрила ,така че взимайвайте понякога евтиното излиза скъпо.

По отношение на почистването на нефритен или кварцов ролер и двата вида кристали са порести, така че е препоръчително да не се почистват с всякакви тежки химикали. Препоръчвам да го напръскате със спиртен спрей и да го избършете до сухо с парче мека кърпа.

Когато избирате масажен ролер за лице, помислете за размера, теглото (големите и тежки ролки не са идеални за използване на лицето ви), изработката (дали е издръжлива и дали ще издържи) и автентичността на кристалите,.
Така че, когато се опитвате да избирате между нефритен или кварцов ролер , всичко се свежда до голяма степен до техните уникални енергийни профили.

Помолих няколко от вас да споделят мислите си за розовия кварц или нефрита и ето няколко красиви думи:

Нефритен или кварцов ролер : Кристален енергиен профил

Вибриращ масажен ролер с минерален камък


Чувствам, че розовият кварц обича и подхранва. Винаги ми помага да се чувствам успокоена , когато съм разтревожена или стресирана. Ролерът за мен е много центриращ и заземяващ. Това ми напомня за връзката ми с всички. – Анна

Последния път, когато бях много изгубена и унила, седнах и се свързах с розовия кварц, който ми беше в едната ми ръка, за да ми напомни за меката, сърдечна, топлина и студения нефрит в другата ми ръка и поддържаше силното ми, фокусирано ядро. Излязох освежена, спокойна и можех да продължа с лекота деня си. Може би от кристалите или може би вниманието, но все пак съм много благодарна на розовия кварц и нефрита! – Мария

Вливах кристална енергия в моите ароматерапевтични продукти за грижа за кожата. Моят розов кварц накара кожата ми да изтръпне и да се чувствам пълна и здрава. Забелязах също, че се чувствах по-уверена с любов към себе си, чувствах се силна, но обичаща. Наричам го моя крем за богиня, защото се чувствам напълно в съответствие с богинята отвътре. – Стефания

Синът ми наричаше розовия кварц моят „спокоен камък“. Всеки път, когато изгубя нервите си за нещо, той казваше; „Само малко мамо, дай да взема твоя камък за спокойствие!“ ???? – Деница

Известно е, че нефритът помага за отпускане на нервната система и премахва токсините от кожата. Също така се смята, че балансира връзката между тялото и ума и разсейва лошата енергия. – Божана, рейки терапевт.

Докато всички кристали насърчават хармонията между ума, тялото и духа, кристалът нефрит е суперзвезда в света на кристалното лечение благодарение на мощната си връзка със сърдечната чакра и различната си степен на интензивни, пронизващи нюанси на зелено. Когато става въпрос за внасяне на просперитет и изобилие в живота ви, кристалният камък нефрит е най-добрият талисман за късмет. – Енергийна муза

За мен лично винаги съм била привлечена от розовия кварц, който ме кара да се чувствам спокойна и обичана. Но е смешно, че всъщност израснах с нефрит (малко кръгло парче около врата ми), което е препоръчано от моята прабаба.

В крайна сметка нефритен или кварцов ролер е по-добър?

Нефритен ролер

И двата камъка са чудесни ,вслушайте се във вътрешният си глас и протегнете ръка към камъка, който е привлякъл окото ви.
Така че кажи ми нефритен или кварцов ролер – какво ти казава вътрешният ти глас?

Имате ли други горещи въпроси относно масажните ролери за лице, на които бихте искали да отговоря в следващите си публикации?

Не се срамувайте и ми оставете коментар по-долу , кой нефритен или кварцов ролер е по-добър според вас?

До следващия път. Ще се видим в Instagram.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.