8 идеи за подарък за нея в седмицата на Свети Валентин

Перфектният подарък за нея за Свети Валентин е идеалният отговор на онзи клише въпрос „Колко много ме обичаш?“. Ето нашите топ 8 избора на перфектните подаръци, за да направите седмицата на Свети Валентин изключително специална:

подарък за нея за свети валентин


7 февруари – Ден на розата иделен подарък за нея , би било роза в стъкленица или букет от сапунени рози

На Запад легендата за червената роза датира от гръцката митология, където се смята, че червената роза е създадена от Афродита, богинята на любовта.

Историята продължава в римската митология, където Венера заема мястото на Афродита. Но през годините и дори сега червените рози са и ще продължат да бъдат символ на любов и красота, свързани с богинята(ите).


Така че този Ден на розата ви предлагаме да изпратите аранжировка сърце от червени рози,вечна роза или сапунени рози за вашата любима.

букет от сапунени рози в кутия

8 февруари – Ден за предложение за брак , незабравима идеи за подарък за нея за Свети Валентин

“Ще бъдеш ли мой ?”

Този ден за предложение можете да го кажете с цветя и послание в бутилка. Ако сте креативен тип, бихте могли да вземете ръкописно любовно писмо като свое предложение и да го допълните с букет червени рози или вечна роза в стъкленица.
Можете също да щамповате любимата й любовна песен върху възглавница или чаша и да предложите брак. И накрая, ако планирате да я заведете на среща с кафе, щамповайте съобщението си върху магическа чаша и вижте как ще стане видимо, докато й наливате чаша горещо кафе. Grabnete.com разполага с всички опции в различни бюджети за вашите изисквания.

9 февруари- Ден на шоколада

Естествена роза в стъкленица

Чували ли сте някога за „пристрастяване към шоколад“ или „хапка шоколад на ден ме прави щастлив цял ден“?

Научните изследвания показват, че шоколадът предизвиква освобождаването на ендорфини и серотонин, които ни дават „доброто усещане“. Шоколадът също така съдържа следи от химическия фенилетиламин, повишаващ настроението, който мозъкът ни произвежда, когато се чувстваме щастливи или влюбени, така че в някои случаи може да се счита за афродизиак.

И така, този шоколадов ден, ето някои опции, които можете да разгледате за подходящ подарък за нея

Шоколадов букет – любимият й шоколадов букет може да предизвика тази усмивка на лицето й. Препоръчваме шоколадов букет Ferrero Rocher в размер 16/24, тъй като шоколадът в златната му обвивка придава това допълнително богатство! Можете да изберете и традиционна аранжировка със сърце на Ferrero Rocher.
Кажете го с Silk – вземете копринен шоколад, персонализиран с вашето изображение или вашето послание.
Шоколадова аранжировка на 2 или 3 нива
Изразете горчиво-сладката любов или тъмната любов с подарък за нея подаръчна кошница или комплект Bournville Chocolate.
Изкушете любовника си с ароматен асортимент от шоколадови бонбони Temptation. Ден на шоколада
Можете също така да усилите шоколадовия фактор, като комбинирате някое от горните с грешна шоколадова торта с вашето послание.

10 февруари 2019 г. – Ден на плюшеното мече – най-сладкия подарък за нея

Гушкане и прегръдки – сгушете лицето си в меко и космато плюшено мече този Свети Валентин. Подарете на любимия човек това топло и красиво усещане с този подарък за нея .

Препоръчваме да подарите мече от рози със любимите и шоколадови бонбони .

как се прави мече от рози

Като алтернатива можете да разгледате комбинация от цветя, плюшено плюше и персонализирана картичка. Разгледайте нашата ексклузивна колекция мечета от рози и изберете!

11 февруари – Ден на обещанията

Храна за размисъл в този ден на обещанието!

Обичам теЛюбима!
В болест и в здраве!
Аз ще бъда твоята сила!
Ще те прегърна, когато си самотна!
Ще бъда там, когато имаш нужда от мен!
Ще се погрижа за теб!
Бъди моя!
Дайте обещанието си към нея чрез любима цветна аранжировка, персонализирана чаша, възглавница или топка със снимка. Персонализирайте подарък за нея с любимата си снимка с нея и вижте тази специална усмивка!

Разгледайте нашата персонализирана колекция, за да получите повече идеи!

12 февруари – Ден на прегръдката

Една прегръдка кара вашите близки да осъзнаят колко са важни за вас. Силната прегръдка от вашия партньор след дълъг ден на стрес действа като успокояващ балсам.

Това просто показва, че той/тя го е грижа за вас.

Този Ден на прегръдката добавете като подарък за нея ,тази сладост към прегръдката с гушкащо се мече от рози или шоколадов букет, който можете да споделите с нея, или торта от червено кадифе, с която можете да я нахраните!
13 февруари – Ден на целувката

Като говорим за сладък подарък за нея , има ли нещо по-сладко от целувката?.

Този ден на целувките й изпратете много целувки и следващото най-добро нещо – ШОКОЛАД! Запечатайте го с шоколадов букет или аранжировка!

Изпратете й персонализирано съобщение с целувка „XOXO“, щампована върху чаша, за да й напомня за вас всеки път, когато отпие от нея. Или просто кажете „Muaah“ или „XOXO“ на възглавница, която тя може да добави към спалнята си!

14 февруари – Ден на Свети Валентин

Най-добрият подарък за нея , който можете да направите на Свети Валентин на този ден, сте Вие самите.

Между другото, каквото и да поръчате днес на която и да е платформа (в магазина или онлайн), по всяка вероятност няма да бъде доставено.

Така че, няма ли да е по-добре просто да изведете срещата си на романтична вечеря/кафе за 2?

Ако сте далеч, най-добрият подарък би бил да й изпращате обмислени съобщения или текстови съобщения през целия ден, само за да й кажете, че мислите за нея и колко много я обичате!

Или направете среща за онлайн видео разговор – кафе, обяд или вечеря – ваш избор!

Прочетете още :

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.