5-те най-добри уреди за почистване на лице

Най-добрите уреди за почистване на лице и грижа за кожата
Тенът без несъвършенства, светъл и винаги чист е идеал красота за много жени.

Ако не носите грим, е още по-привлекателен естествен и равномерен тен в сравнение с този, засегнат от акне, с черни точки или излишен себум.

В същото време правилното почистване на лице е отлична основа за грим, която вече не се нуждае от толкова много продукти за покриване и неутрализиране на несъвършенствата. Освен това фон дьо тенът се утаява и фиксира много по-добре върху чиста и финна кожа.

Обикновено много жени прибягват до процедури в специализирани салони за почистване на лице, но през последните години всичко стана много по-просто и по-достъпно, с появата на тези почистващи апарати за лице. Използват се доста просто, много от тях могат да се използват дълго време, преди да бъдат сменени и освен това получавате специално отношение в уюта на вашия дом.

Топ 5 на най-добрите уреди за почистване на лице през 2022 г

Както видяхме, офертата е доста изчерпателна, така че изборът на правилните уреди за почистване на лице може да бъде доста труден. Ето защо ние разработихме списък с най-добрите почистващи апарати за лице за вас в момента, за да ви улесним да вземете решение за модел с добро качество и цена.

По-долу можете да откриете най-добрите устройства за грижа за лицето за жени от най-важните производители по света. Спестяваме ви часове на търсене и натрупване на информация, която може да ви обърка повече, отколкото да ви помогне.

1.Професионална ултразвукова шпатула за лице

ултразвукова шпатула


Този уред за почистване на лице с ултразвук представя на вниманието на жените по целия свят нова технология за почистване на кожата на лицето, която ще ви помогне да подобрите резултатите си, като замените ръчните методи с автоматичните. Ще получите по-деликатен, по-чист и сияен тен, с изпитано почистване 10 пъти по-добро от ръчното.

Устройството предлага комбинация от ултразвук и вибрации чрез предоставената четка. Замърсяванията по лицето, остатъци от грим и мъртви клетки нямат шанс срещу ултразвуковото почистване.

Устройството има интелигентен таймер, който е в състояние да разграничи определени области на кожата и да информира потребителя за точния момент за промяна на зоната на действие.

В същото време SC5275 / 14 предлага три настройки за интензивност : нежно почистване и дълбоко почистване. Използвайте ги според вашите предпочитания, нивото на замърсяванията по кожата и чувствителността на кожата.

Почистването и поддръжката на уреда е много бързо и лесно, тъй като е 100% водоустойчив, което означава, че може да се използва без проблеми под душа. Устройството се зарежда с помощта на специално създадената опора, която поддържа и четката, позволявайки на въздуха да изсъхне естествено.

2.Уред за почистване на лице с радиочестотен лифтинг

радиочестотен лифтинг

Това устройство за грижа за лицето е предназначено за хора с мазна, матова кожа. Той е добър вариант в процеса на предотвратяване на бръчки, оставяйки кожата гладка и еластична за дълго време. Процесът на почистване се извършва на етапи, всеки със специфична цел. Първата стъпка е да нанесете специален почистващ разтвор за мазна кожа, който ще навлезе в кожата много по-бързо и лесно с помощта на този уред.

Йонизационната функция е това, което допринася за по-ефективното усвояване на продукта, което допълнително премахва замърсяванията и мъртвата кожа. Така кожата остава гладка на допир и изглежда по-чиста. Освен това йонизиращата функция действа срещу образуването на бръчки и спомага за поддържането на естествената еластичност на кожата.

Функцията за загряване е тази, която носи най-много ползи за мазната кожа, с ролята на омекотяваща и успокояваща, като подобрява кръвообращението в зоната. За моменти, когато кожата е уморена и матова, се препоръчва охлаждащата функция, която ревитализира външния вид на кожата и й придава онзи сияен вид. Устройството работи на базата на топлина и електромагнитни вълни, като е много лесно за използване и работа. Дизайнът е прост, с метални детайли, цифров дисплей и интелигентно оформление на бутоните.
Предимства и недостатъци:
йонизираща функция;
Ефект против стареене;
Успокояване и третиране на мазната кожа;
Поддържа еластичността на кожата;
Функция за отопление и охлаждане;
Висока цена.


3.Електрическа четка за почистване на лице

Електрическа четка за лице

Това е четка за почистване на лице с три четки, включени в пакета за доставка: една за нормална кожа, една за чувствителна кожа и една специална за масаж. Тези три четки, в комбинация с 2 скорости на почистване, дават възможност за използване на уреда, независимо от типа кожа, която имате, осигурявайки освежена и освежена кожа.

Устройството има глава с технология за двойно завъртане и вибрация, която помага за постигане на по-ефективни резултати чрез почистващото действие.

Почистващата четка за лице може да се мие напълно, което означава, че може лесно да се поддържа и почиства след всяка употреба, директно на струята на чешмяната вода. Поставката за зареждане, защитните капаци и капака за съхранение са други елементи, които са част от пакета за доставка и които допринасят значително за повишаване на комфорта на потребителя.

Устройството може да се използва до 30 пъти с едно зареждане благодарение на мощната батерия, има индикатор за зареждане и 24-месечна гаранция, която гарантира издръжливостта на компонентите.

4.Вакуумен уред за почистване на лице

Вакуум уред за почистване на комедони


Този вакуумен уред за почистване на лице е идеален за почистване на мазна и комбинирана кожа. С този продукт можете да се отървете от черните точки, някои видове акне и да се насладите на по-чиста кожа. Почистващият апарат за лице е подходящ и за някои лечения на акне, но използването му трябва да се извършва с грижата на дерматолог.

Преди да използвате този уред за почистване на лице , се препоръчва кожата да бъде добре почистена, а след това да направите 1-2 минути парна баня за по-лесно почистване на порите. Препоръчва се уредът да се движи по кожата в проблемните зони с бавни, непрекъснати движения, като се избягва фокусирането върху една област. Ако не се спазват условията за употреба, може да се стигне до дразнене или дори по-лошо да нараните кожата.

Уредът се предлага с включени 4 аксесоара: за ексфолиране, премахване на черни точки, премахване на излишния себум и микропулсиращ масаж. Освен това е оборудван с 5 скорости, като първите 2 се препоръчват за начални сесии, докато кожата се настрои. Дизайнът е деликатен и женствен, в светли цветове, със специално създадена форма за лесно боравене.

Предимства и недостатъци:
4 глави с различни функции;
5 скорости;
Премахва замърсяванията, черните точки и излишния себум

5.Електрически масажор за почистване на лице Forneo

Електрически масажор за лице

Този почистващ уред за лице е идеалният избор за тези, които искат бързо почистване на кожата, по-лесно премахване на грима и поддържане на фина и блестяща кожа. Той е много лесен за използване, направен е от непорест силикон, което означава, че не натрупва бактерии, като е хигиеничен начин за почистване на кожата.

Използвайте с любимия си гел от алое вера или почистващ разтвор за 2-4 минути. Препоръчително е да го използвате за максимум 10 минути, след което уредът за почистване на лице се изключва автоматично след 15 минути. Действа чрез вибриране, което помага на почистващото средство да проникне по-добре в кожата, с ефект на ексфолиране и премахване на мъртвите клетки. Привлича особено с уникалния си дизайн и ярко розов цвят. Той е едновременно ергономичен и лесен за съхранение поради малкия си размер.
Предимства и недостатъци:
Изработен от непорьозен силикон;
8 предавки;
Ексфолира и почиства кожата в дълбочина.
Правилното почистване и грижа за лицето не липсват в ежедневния ритуал за лична грижа на никоя жена. Всички устройства в списъка по-горе са с висока производителност и предлагат по-лесен, автоматизиран начин за грижа за кожата. Ако все още не знаете кой е най-добрият почистващ препарат за лице за вас, то по-долу ви представяме полезна информация, която да ви помогне да изберете най-добрия почистващ препарат за лице, идеално съобразен с вашите нужди и желания.

Как да изберем правилните уреди за почистване на лице

Както видяхме по-горе, почистващите уреди за лице се предлагат в различни форми и модели, с различни функции и аксесоари. Може да е доста трудно да разберете кой модел е най-подходящ за вас. Затова по-долу разгледахме основните аспекти, за които е добре да помислите, преди да вземете решение. Разберете правилния вариант за вашия тип кожа, какви характеристики наистина имате нужда и от какви материали трябва да бъде изработена.

Тип и модел на уреди за почистване на лице

Почистващите апарати за лице се предлагат в различни форми и дизайни. Някои имат четки, предназначени повече за ексфолиране и дълбоко почистване. Тези четки са по-подходящи за мазна, комбинирана и нормална кожа, като в някои случаи се оказват доста трудни за много суха и чувствителна кожа. Разбира се, всичко зависи от това колко меки са четките и колко време е позволено да използвате четката, за да не предизвикате дразнене или нараняване. Трябва също да се отбележи, че единият край на четката трябва да се смени след 3 месеца употреба, за да се избегне натрупването на бактерии и да има същата производителност като при първите употреби.

Друг модел е непорьозният силиконов, отличен вариант за тези, които не искат да сменят продукта на 3-6 месеца. Благодарение на този специален материал, бактериите вече не се натрупват по повърхността на уреда и повредата настъпва много бавно, за разлика от четките. Тези устройства са водоустойчиви и могат да се използват с любимото ви средство за премахване на грим, което спомага за по-доброто абсорбиране на продукта в кожата. Почиства се много лесно след употреба и изсъхва бързо.

Третият тип модели е вакуум, предназначен основно за премахване на черни точки от областта на носа. Предназначен е специално за мазна и комбинирана кожа, като типът кожа, който най-често се сблъсква с тези проблеми. В зависимост от модела може да имате повече сонди, включени в опаковката, или за ексфолиране (с края, покрит с микрокристали), или за премахване на мазнини/черни точки или за масаж на лицето. Тези видове устройства е добре да се използват под ръководството на Вашия лекар, особено ако имате акне или други кожни проблеми. Използвани правилно, тези почистващи препарати могат да направят разлика в някои процедури за лице.

Поставки на уреди за почистване на лице

Един добър почистващ апарат за лице ще бъде оборудван с 2-3 предавки или дори повече, в зависимост от случая. Защо това е толкова важно? Тъй като можете да регулирате функциите на устройството според вашия тип кожа. Ако имате чувствителна или леко зачервена кожа, тогава ще ви трябва най-бавната скорост, но и това ще има резултати. Също така, за тен, който изисква дълбоко почистване, по-високата скорост за кратко време може да бъде изключително ефективна. Ако имате нормален тен, който се нуждае само от почистване и премахване на грима, тогава можете да вземете предвид и уникалните скоростни модели.

Захранване на уреди за почистване на лице

Има два вида захранвания за почистващи препарати за лице, или мрежово зарядно устройство, или захранвани от батерии. Първият вариант е по-икономичен, но зависи от това, че трябва да презареждате устройството за 1-2 часа, като е доста трудно за използване при пътуване, ако забравите зарядното си у дома или не пасва на контакта. От друга страна, устройствата, захранвани от батерии, могат да се вземат навсякъде със себе си, но е добре да вземете предвид парите, изразходвани с времето за батерии. Изборът зависи от това колко често възнамерявате да използвате устройството и вашите лични предпочитания за батерията или батериите.

Дизайн на уреди за почистване на лице

Апарата за почистване на лице трябва да бъде ергономичен, лесен за работа и съхранение. Някои модели включват специално място за съхранение и сушене, прикрепено към зарядното устройство, което е много лесно за винаги под ръка. Други модели се предлагат в специални калъфи заедно с аксесоари, което прави тези видове устройства идеални за пътуване. Препоръчително е повърхността на уреда да бъде покрита с определени петна или материали, които предотвратяват плъзгането му, ако могат да се използват върху влажна кожа.
Цена
Цената на почистващите препарати за лице може да варира между 30 и 2000 лв, като основната разлика се дава от материали, технология и операционна система. В най-скъпите модели са внедрени специални технологии, базирани на ултразвук и фотони, които имат много по-сложно действие върху кожата в сравнение с обикновените електрически четки. Достъпните модели могат да бъдат от тип четка, вакуумни или силиконови, за различни типове кожа, от чувствителна, склонна към акне до мазна, която е изправена пред проблема с черните точки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.