3 стархотни играчки за летните месеци

Лятотот е тук и сега обикновено е моментът, в който родителите мислят как да изведат децата си от къщата, далеч от екраните и на чист въздух. От друга страна, може би се приютявате някъде с двор – или поне някои близки гори или все още отворени зелени площи.

Или може би е утешително за вас да използвате този изолиран период, за да се запасите с артикули за време на повече свобода в бъдеще. Така или иначе, има голям шанс вие и вашето семейство да сте на пазара за някои нови играчки на открито. И така, ние се заехме да определим: Кои са най-добрите?

За да разберем, събрахме предложения от множество експерти: детски психолози и вътрешни играчи, детски библиотекари и собственици на детски центрове (включително един автор на тази история, Стивън Джон, бащата на малко дете и детска градина, който може би знае твърде много за игра на T-ball и naduwane на балони). Следният списък разбива най-препоръчителните играчки на открито по възраст: от 2 до 4, 4 до 6 и от 6 до 10.

Те варират от детски люлки до машина за плитки; пяна пого стик към геометричен купол катерач; полиран алуминиев градинарски комплект за стрелба с вендузи.

Много от тези продукти са класически, няколко са нови през последните няколко години; някои са достатъчно преносими, за да ги вземете със себе си в парка, други изискват ваше лично външно пространство. В почти всеки случай обаче те имат образователни и развиващи ползи, освен че позволяват на децата да се цапат и да се развихрят.

1.Детска люлка

Детска люлка за двора

Детската люлка ,кой не я помни. За съжаление вече трудно ще намерите добре поддържани градински , но можете да си поръчате люлка , която спокой да сложите във ващият двор или балкон.

2.Машина за плитки от любимите играчки на момиченцата

Машината за плитки с нея ще направите прекрасни плитки за вашата принцеса. Също с нея може да сплете своите приятелки и кукли.

Уред за страхотни плитки

3.Комплект за спортни играчки – бухалка и топка

Всички деца обичат тази играчка , момичета и момчета от малки до големи „Децата на тази възраст обичат да овладяват нови умения и използването на голяма бухалка, за да удря топка от тройника, е забавно предизвикателство за тях“, казва детският психолог д-р Никол Бьоркенс.

„Той работи върху подходящи за възрастта груби двигателни умения и координация на очите и ръцете и може да се играе сам или с други.“

Д-р Лий Скот, председател на консултативния съвет на училището „Годард“, споделя идеята за сътрудничеството: „Забавното е, че децата могат да го използват, за да играят толкова добре заедно“, казва Скот.

Освен това „то позволява на децата да използват различни по размер топки, така че както по-малките, така и по-големите деца могат да почувстват успех“.

И също така: „Децата могат да пробват различни топки, за да видят „Хей, докъде стига?“ Така че можете да го направите повече дори за преподаване на природни и математически умения, като използвате разстояние, измерване.

Това надхвърля просто фините и груби моторни неща.” Разбира се, бухалката наистина е чудесен за двигателното развитие, както казва Скот, „особено защото малките деца често имат проблеми с координацията между ръцете и очите“, а удряйки топката им помагаме постепенно да свикнат да удрят топка с бухалка. “Това е страхотно начало за спорт.”

Надявам се този списък с играчки да ви харесва , пишете в коментари за вашите любими играчки.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.