8 идеи за коледна украса на елха

Коледната елха е в центъра на много домове по време на празничния сезон, така че е важно да се уверите, че вашето коледно дърво получава специално внимание всяка година.

Независимо дали поставяте вашата коледна украса на елха по един и същи начин всяка година или правите нещо малко по-различно всеки сезон, наистина можете да направите много с коледната елха.

В случай, че искате да промените нещата или да намерите вдъхновение за коледно дърво тази година, ние сме съставили списък с някои от любимите ни 8 идеи за коледна украса на елха!


1.Идея за коледна украса на елха – Сантименталното дърво:

7 идеи за коледна украса

Изпълнено с носталгични персонализирани орнаменти , коледни топки със снимка , това дърво отдава почит на всички ваши любими спомени и събития през живота ви и живота на членовете на вашето семейство.

От орнаменти, предавани от поколение на поколение до орнаменти, отбелязващи раждането на деца или важни семейни събития, това дърво е идеално, ако искате гостите ви да останат във възторг от пътуването на вашето семейство.

2.Идея за коледна украса на елха – Естествен и рустик:

Включете дървени тонове и рустик елементи в този дизайн на дърво, за да го направите по-естествен.

Използвайте шишарки и нюанси на кафяво, зелено и наситено червено.

Помислете дали да използвате истинско борово дърво този сезон, ако изберете този дизайн. Това наистина ще доведе до идеята за естествена Коледа!

Уверете се обаче, че го поливате правилно, тъй като изсъхналите коледни елхи представляват огромна опасност от пожар за вашия дом.

3. Идея коледна украса на елха – Модерен и закачлив:

Пълен с ярки цветове, коледни топки с лед светлини , лампички метали и нетрадиционни коледни емоции, този стил на декорация за вашето дърво е най-подходящ за тези, които обичат да мислят извън кутията.

Намерете дърво в ярък цвят – бяло, розово, зелено или синьо – и използвайте лъскави орнаменти във всички различни форми и размери, за да го превърнете в ексцентричен шедьовър. Опитайте се обаче да не се сблъскват цветовете.

Важно е вашият дизайн все още да работи заедно, за да създадете сплотен външен вид, но не се страхувайте да проявите въображение с нюанси и форми.

4 . Елха – Металик:

7 идеи за коледна украса

Смесете заедно сребро, злато и медно за забавна и уникална коледна елха тази година!

Наистина ще можете да постигнете този външен вид с панделките на дървото и горната част.

Комбинирайте комплекти метални орнаменти, за да завършите външния вид. Продължавайте, като използвате златна, сребърна или медна опаковъчна хартия и за вашите подаръци!


5.Идея за коледна украса на елха – Не-дърво:

Ако живеете в по-малко пространство, като апартамент, може да нямате място за голяма коледна елха тази година.

Това е добре!

Все още можете да украсите и създадете импровизирано дърво, което не заема място. С помощта на гирлянд и няколко фиби създайте формата на дърво на стената.

След това закачете орнаментите си на иглите, така че да изглежда като истинско дърво!

Подредете персонализираните коледни чорапи на стената до елхата и поставете подаръците на рафт отдолу. Ето! Бюджетна и удобна за пространство коледна декорация.

6.Идея за коледна украса на елха – Крайбрежна Коледа:

Не всеки живее в гориста местност, пълна със заскрежени борови дървета и сантиметри сняг по земята.

Някои от нас живеят на пясъчен плаж с ярко сини вълни и без сняг.

Това не означава, че не можете да украсите коледната си елха! Внесете външния вид за този с крайбрежен дизайн на коледно дърво.

Използвайки синьо, пясъчно кафяво и слонова кост, украсете елхата с орнаменти от миди, тюркоазена панделка и светлокафява ленена пола на дърво. Ефектът, който създава дизайнът на дървото, ще ви накара да се почувствате сякаш гледате навън към плажа отдолу!

7.Идея за коледна украса на елха – Цветя:

Цветята също имат място на Коледа!

Бъдете смели с вашето коледно дърво тази година и използвайте цветя заедно с орнаменти, за да украсите вашето дърво.

Освежете мястото с ярки цветя, които не е задължително да отговарят на традиционните коледни цветове.

Розово, оранжево и жълто са страхотен контраст с тъмнозелените листа на коледната елха.

Използвайте ги в комбинация с някои от любимите си коледни орнаменти, като например първия коледен орнамент на вашето бебе, за да го запазите сантиментален и в празничен дух.

8.Идея за коледна украса на елха – Традиционно и уютно:

В края на деня няма нищо лошо в традиционното коледно дърво.

Тази опция за дизайн е специално за тези, които обичат да излизат извън кутията всяка година за Коледа.

От време на време помислете за връщане към основите и наистина се съсредоточете върху традиционните коледни елементи.

Използвайки червени, зелени и златни нюанси, създайте дърво, което ви кара да се чувствате сякаш сте попаднали в средата на снимачната площадка на коледен филм на Hallmark.

Включете старинни коледни орнаменти, може би няколко декоративни захарни пръчици и ангелско дърво. Понякога традиционната обстановка е всичко, от което се нуждаете, за да се насладите наистина на коледния дух.

Прочетете още:

Направи си сам украса за коледа

10 идеи за коледни подаръци за жена

5 коледни подаръци за момичета

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.