Сгъваем кош за пране защо ни е необходим

-12%
Original price was: 26.00лв..Current price is: 22.99лв..
-38%
Original price was: 55.00лв..Current price is: 33.99лв..
-27%
(3) Original price was: 59.00лв..Current price is: 42.99лв..

Сгъваем кош за пране защо ни е необходим

Всеки път, когато погледнете пода, се изнервяте, че мръсни дрехи са разпилени или пък членовете на семейството слагат мръсните неща за пране, където им дойде а не в сгъваем кош за пране. Определено това е ежедневието на повечето домакини и работещи жени, което никак не е приятно и дори може да доведе до изблик на неподозирани емоции от една жена. Освен да си спестите семейните конфликти за прането, ето защо още ви е нужен сгъваем кош за пране.

Със сгъваем кош за пране спестявате място.

Сгъваем кош за пране ,може да се сгъне до размери отговарящи на вашите нужди, за да да го приберете в шкафа и да не ви заема място. Също така, удобен е за пренасяне и дори можете да го вземете на почивката си.

Сгъваем кош за пране

Така винаги ще има къде да сложите мръсните си дрехи, а не да се чудите как да ги приберете, че да ги вземете обратно към вкъщи. С коша просто ги смъквате в колата и в не ги смесвате с останалия си багаж.

Кошовете за пране на дрехи могат да се използват и за други неща. Например, можете да събирате различни неща в тях, когато не са ви нужни за мръсни дрехи. Например, играчките на децата могат да се сложат в коша временно или пък да приберете други вещи, които ви пречат, докато чистите дома. С тях лесно вкарвате ред и в детската стая.

С детски кош за пране ще научите детето на ред и дисциплина. Така то ще знае, че когато съблече дрехите и ги остави за пране, това не значи да са по пода, а в коша. По този начин и стаята ще изглежда по-подредена.

Можете да намерите различни видове кошове за дрехи например в икеа. Те се подават не само в големия магазин, но и в останалите. Моделите са еднотипни, а начинът на сглобяване не се различават особено. Единствено може би ще откриете лека разлика в цената.

Плетен кош за пране също е чудесна идея.

Той е атрактивен, отлично се вписва в интериора и няма да го обезличи или пък да изглежда като „изпуснато“ и сякаш не му е мястото там. Този вид кошове са и устойчиви, особено ако имате домашни любимци, които искат да си играят с нещо.

Плетен кош за пране

На разположение са кошове за пране с две отделения. С него можете да разделите прането на бяло и цветно или пък на вашите с партньора. Така ще ви е по-лесно, когато перете или няма да станат гафове със смесване на цветове и други подобни неприятни ситуации.

Текстилни кошове за пране

Също са подходящи, тъй като могат да се перат в пералнята. Особено добър избор са за семействата с деца, тъй като те ходят и пипат всичко, а често остават и следи след себе си. С един такъв кош не мислите за петната, а и интериора не се нарушава. Спокойно в пералнята можете да пуснете и кош за пране от текстил на програма за фино пране.

Легените и кошницата за пране са по-малък вариант, в който можете да съхранявате дрехи. Последният и доста модерен напоследък е кош за пране ратан, който се предлага в интересни дизайни и ще се впише във всеки един интериор. 

Споделете с нас коментари вие бихте ли ползвали сгъваем кош за пеане ?

Прочетете още :

Как се прави мече от рози

13 идеи за подарък за 50 годишнина на жена

5 коледни подаръци за момичета

-12%
Original price was: 26.00лв..Current price is: 22.99лв..
-17%
(1) Original price was: 12.00лв..Current price is: 9.99лв..
-33%
-27%
(3) Original price was: 59.00лв..Current price is: 42.99лв..

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.