9 детски играчки на промоционални цени

Този сезон има много страхотни играчки за деца на промоционални цени. На родителите няма да им се налага да разбят касичката, за да купят на малките си нещо специално. От кукли и екшън фигурки до пъзели и настолни игри, има по нещо за всеки с промо оферти от Grabnete.

Тези девет играчки със сигурност ще предизвикат усмивка на лицето на вашето дете, а вижте тяхните промоционални цени. Независимо дали пазарувате за рожден ден или друг специален

промоционални цени

повод, тези качествени артикули са прекрасни подаръци, като същевременно са достъпни.

Така че не се колебайте – почерпете детето си с нещо специално този сезон!


Ретро конзола за игри на промоционални цени

Този сезон върнете носталгията от детството си с ретро конзола за игри!

Всеки знае какво е да седнеш и да играеш любимите си игри от миналото. Това е чудесен начин да прекарате времето си с приятели и семейство.

конзола
РЕТРО конзола с 620 вградени игри-Copy

Можете да намерите някои невероятни сделки за тези конзоли на промоционални цени, което ги прави лесно достъпни за всички. Плюс това, не е нужно да се притеснявате за проблеми със съвместимостта – всички игри, които познавате и обичате, са готови за преиграване в оригиналния им формат.

С функции като HD визуализации, безжични контролери, допълнителни портове за допълнителни аксесоари и други – можете да сте сигурни, че ще извлечете максимума от вашето игрово изживяване.

Така че, ако търсите достъпен начин да се върнете отново в браздата на класическите игри, тогава това определено е опция, която си струва да обмислите! С неговата ненадмината стойност и удобство, можете да сте сигурни, че ще можете да се насладите на любимите си заглавия за нула време.

Пеещ кактус на промоционални цени

Пеещият кактус е идеален подарък за деца през този сезон. Това е възхитителна играчка със симпатичен характер, която ще достави радост на деца от всички възрасти. Неговите ярки цветове и весели мелодии го правят идеален спътник за всяко дете. Не само е забавно да се играе с него, но и пеещият кактус помага на децата да развият своите музикални умения.

Тази уникална играчка се предлага в четири различни дизайна, всеки със своя собствена песен, така че децата да могат да изберат своята любима. Кактусът, захранван с батерии, има лесен за използване контролен панел на гърба, където можете да регулирате силата на звука и да избирате различни песни.

танцуващ кактус

Пеещият кактус реагира и на допир и ще пее, когато го гъделичкате по корема или го галите по главата. Пеещият кактус със сигурност ще донесе усмивки и смях в дома ви този сезон на страхотна промоционална цена.

Подарете на детето си часове забавление с тази интерактивна играчка, която насърчава креативността и развива музикални умения – това е идеалният подарък за всеки повод!

Детска люлка със стойка на промоционални цени

Отдалечавайки се от пеещия кактус, време е да разгледаме още една страхотна играчка за деца този сезон: детска люлка със стойка.

Този артикул е идеален за деца, които обичат да играят на открито и да се люлеят. Люлката се предлага със солидна стоманена стойка и включва всички необходими елементи за сглобяване. Сглобява се лесно и ще осигури часове забавление на най-малките.

Люлката е проектирана да издържа до 25кг и има регулируемо въже, така че да може да се побере във всякакъв размер двор или открито пространство. Освен това разполага с широка седалка, която позволява на повече от едно дете да се наслаждава наведнъж. Здравата конструкция гарантира издръжливост и дългосрочно удоволствие от продукта.

Детска люлка със стойка

Тази люлка със сигурност ще бъде хит за вашето семейство този сезон! С неговата достъпна цена, качествена конструкция и живи цветове, няма да искате да пропуснете това невероятно предложение.

Вземете своя днес – децата ви ще ви благодарят по-късно!

Машина за сапунени мехури на промоционални цени

Този сезон децата могат да се насладят на класическото забавление на сапунените мехури с машина за сапунени мехури. С тази играчка децата могат да създадат своя собствена уникална среда, пълна с мехурчета.

Лесно се настройва и използва – просто напълнете резервоара с разтвор за мехурчета и гледайте как мехурчетата изтичат от машината! Ярките цветове и очарователните форми на балончетата осигуряват часове забавление за деца от всички възрасти.

Машината за сапунени мехури е чудесен начин да забавлявате децата по време на игра на открито. Без да се изисква бъркотия или почистване, той е идеален за партита в задния двор, пикници или семейни събирания. И най-доброто от всичко е, че лесно се съхранява, когато не се използва!

Освен това тези машини се предлагат на промоционални цени този сезон – така че децата могат да си прекарат още по-добре, създавайки тонове вълшебни мехурчета на достъпна цена.

Машините за сапунени мехури със сигурност ще донесат радост на всяко дете през този сезон! Те са чудесен източник на забавление, което насърчава въображаемата игра и насърчава децата да изследват своята креативност.

Защо да чакаме? Вземете на вашите малки деца машина за сапунени мехури днес и ги оставете да прекарат времето на живота си!

Машина за захарен памук на промоционални цени

Машината за захарен памук е забележителност. Неговият ослепителен розов оттенък е завладяващ, а изкусителният аромат на прясно изпечена захар изпълва въздуха с очакване.

Децата се тълпят с широко отворени очи и учестено разтуптяни сърца в очакване на сладкото лакомство, което ги очаква. Всяко завъртане на тази вълшебна машина произвежда шедьовър от лепкаво-сладка доброта, чакаща да се насладите на всички.

Работата с тази невероятна измишльотина е като извършване на научен експеримент – всяка стъпка изисква прецизност и внимание. Само с няколко прости стъпки можете да превърнете гранулираната захар в пухкави розови облаци от вкус за нула време.

Бързо завъртане на волана и вие получавате неустоимо лакомство, което ще накара устата да се сълзят.

На промоционални цени този сезон вашите деца със сигурност ще бъдат възхитени от чудесата, които ги очакват от тази машина за захарен памук! Те ще обичат да създават свои собствени уникални лакомства и да вкусят всяка последна хапка.

Това е чудесен начин да предизвикате усмивки на лицата, без да разбиете банката – какво по-добро от това?

Говорещият Том на промоционални цени

Продължавайки от машината за захарен памук, друга страхотна играчка за деца този сезон е Talking Tom.

Децата ще се радват да видят и да общуват с тази очарователна анимирана котка.

Той може да повтори каквото кажете със забавен глас, както и да танцува и да играе игри с вас.

Тази интерактивна играчка изисква две AAA батерии, но те не са включени, така че купете и тях!

Можете да избирате от различни размери и цветове за Talking Tom, за да отговаря на нуждите на вашето семейство.

Talking Tom е отличен начин да ангажирате детето си и да общувате с другите.

Децата ще се забавляват, упражнявайки езиковите си умения, като говорят с Том и виждат какво казва той.

Те също могат да научат важни житейски уроци чрез неговите истории за приятелство, доброта и благодарност.

Също така е страхотно да ги научите как да решават проблеми, като изпробват различни стратегии, когато играят мини-игрите в приложението.

Тази играчка със сигурност ще донесе радост на деца от всички възрасти!

Неговите образователни елементи помагат на малките да учат, докато се забавляват в същото време.

С ярки цветове и игрива музика, Talking Tom предоставя вълнуващо изживяване, което насърчава креативността и държи децата ангажирани часове наред.

Плачеща кукла на промоционални цени

Обаждане на всички малки! Не търсете повече; перфектната кукла за вашата колекция е тук!

Представяме ви Плачещата кукла – задължителната играчка на този сезон. Със своето меко тяло и реалистични сълзи, той със сигурност ще се хареса на всички деца. Нещо повече, той се предлага на ненадмината цена през този празничен сезон.

Плачещата кукла е направена от висококачествени материали, които гарантирано ще издържат на много игри и гушкания. Неговите реалистични характеристики включват реалистичен звук на плач, когато го прегърнете или разтърсите, така че детето ви да може да изпита всякакви емоции с новия си другар. И когато им омръзне, те лесно могат да сменят тоалета му, като просто съблекат дрехите му и ги сменят с нещо друго!

Така че не чакайте повече – възползвайте се от нашите промоционални цени и донесете плачещата кукла у дома още днес! Вашето мъниче ще се радва да има този специален приятел наоколо.
Плюшена играчка Huggies

Продължавайки от плачещата кукла, нека разгледаме друга страхотна промоция този сезон: плюшени играчки Huggies.

Тези меки и пухкави играчки със сигурност ще предизвикат усмивка на лицето на всяко дете. Те не само са невероятно удобни за прегръщане, но се предлагат в различни форми и размери, така че има по нещо за всяко мъниче.

Независимо дали детето ви предпочита пухкаво мече или очарователно кученце, със сигурност ще има нещо, което ще го накара да свети от радост. Освен това качеството е първокласно – няма да се притеснявате, че тези играчки ще се разпаднат само след няколко дни игра!

И ако търсите допълнителен специален подарък, който наистина да се откроява, помислете дали да не вземете една от плюшените играчки на Huggies с герои! Децата обичат да виждат как любимите им герои оживяват под формата на очарователна плюшена играчка. От супергерои до принцеси, те ще бъдат над луната, когато видят любимия си герой, сгушен в ръцете им.

Така че, ако търсите подарък, който е едновременно качествен и стилен, разгледайте плюшените играчки на Huggies този сезон! Няма да съжалявате – тези възхитителни подаръци със сигурност ще донесат часове забавление и усмивки на всички.

Детско изолирано килимче на промоционални цени

Този сезон децата могат да се чувстват допълнително комфортно с изолиран килим. Изолираният килим е чудесен начин да стоплите децата, докато играят навън или вътре. Изработена е от меки възглавници с пълнеж от пяна, които осигуряват топлина и комфорт.

Външната обвивка на килима е водоустойчива и устойчива на петна, което го прави лесен за почистване, ако се случи инцидент. Освен това се предлага в различни цветове и шарки, така че да има по нещо за всеки! Изолираният килим също е много лек и преносим, ​​така че може да се носи навсякъде без проблеми.

Децата могат да го носят на пикник или къмпинг, така че винаги да имат уютно място, където да се отпуснат. Той е идеален за онези хладни сутрини, когато искате вашето малко дете да остане топло, докато все още може да тича наоколо и да играе. На промоционални цени този сезон детските изолационни килими са отлична инвестиция за всяко семейство.

Децата ще се насладят на комфорта и безопасността, които предлагат, докато родителите ще оценят удобството и издръжливостта на тези продукти.
Тъй като празниците наближават, е време да започнете да пазарувате на промоционални цени за децата в живота си.

Този сезон има невероятни промоционални цени на девет различни детски играчки, които със сигурност ще направят вашите малки щастливи.

От ретро игрални конзоли и пеещ кактус до детска люлка със стойка и машина за сапунени мехури, можете да намерите нещо специално за всеки.

Имаме и говорещи кукли Том, плачещи кукли, плюшени играчки Huggies и дори изолиран килим за тяхната стая за игри.

Пазарувайте сега и спестете много от тези страхотни подаръци на промоционални цени ! Няма да съжалявате – да гледате как лицата им светят си заслужава всяка стотинка.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.