Ефикасно средство против тъмни кръгове под очите

Чао чао тъмни кръгове!

Тъмните кръгове далеч не са бляскави, нека си признаем…

Но откъде идват? Много просто от лошо кръвообращение и липса на лимфен дренаж.

Ефикасно средство против тъмни кръгове под очите

Ефикасно средство против тъмни кръгове под очите:

  1. Почистете кожата си с избрания от вас продукт.
  2. Вземете малката ролка на вашия страхотен масажен ролер със себе си. Наличието на студен инструмент ще засили още повече микроциркулацията и ще помогне в борбата с тъмни кръгове
  3. Нанесете малко от крема за под очи си върху областта около очите или създайте свой собствен лосион за коректор, като смесите 1 капка етерично масло от италиански хелихризум (известно със своите деконгестантни свойства) с 4 капки масло от сладък бадем.
  4. Използвайки гуа ша или ролер, нанесете 3 до 4 малки щрихи в областта на очите, като започнете отвътре и изгладите навън, като използвате също малки щрихи нагоре, за да оформите решетка.
  5. За най-добри резултати, поставете нашите ледени кубчета за няколко минути (15 минути след като ги извадите от фризера) върху вдлъбнатините на очите си.
  6. Повтаряйте всяка сутрин и вечер в продължение на 1 седмица и ще видите незабавни резултати.

ЗАЩО ДА ВКЛЮЧИМ ГУА ША В БОРБАТА С ЧЕРНИ КРЪГОВЕ ПОД ОЧИТЕ

Гуа ша е не просто тенденция за красота.

гуа ша нефритен камък

Използва се в традиционната китайска медицина (ТКМ) от векове като начин за лечение на болка и възпаление.

Използвайки лек натиск и удари върху определени точки на тялото, гуа ша помага за стимулиране на кръвообращението и насърчаване на лечението.

Същите принципи могат да се прилагат, когато се използва гуа ша върху деликатната зона около очите за премахване на черни кръгове.

Гуа ша помага за увеличаване на притока на кръв в областта, където се образуват тъмни кръгове, което може да намали подпухналостта и обезцветяването с течение на времето.

В допълнение към своите ползи за кръвообращението, гуа ша също помага за източване на излишната течност от лицето, като нежно масажира токсините, които причиняват подпухналост и тъмни кръгове.

За разлика от други лечения като химически пилинг или лазерна терапия, няма риск от дразнене или увреждане с гуа ша при борбата с тъмни кръгове по очите.

Освен това не е нужно да се притеснявате за прекъсвания или скъпи лечения – всичко, от което се нуждаете, е прост инструмент като нефритен валяк или комплект за вендузи за лице!

Така че, ако търсите лесен начин да намалите тъмни кръгове под очите, без да прибягвате до по-инвазивни опции, тогава продължете да четете – ние ще ви обясним защо трябва да обмислите използването на гуа ша за вашата рутинна грижа за кожата!

Едно от основните предимства на използването на гуа ша за борба с тъмните кръгове е, че е достатъчно нежен, за да може да се прави ежедневно или няколко пъти през деня.

Освен това е рентабилен, тъй като трябва да закупите само един инструмент, който може да издържи много години. И накрая, редовната употреба на Gua Sha може да помогне за предотвратяване на по-нататъшно увреждане на чувствителната кожа около очите.

Ефектите на гуа ша върху тъмните кръгове често са фини, но се натрупват с течение на времето.

При постоянна употреба може да забележите по-ярка, по-гладка кожа с намален подпухналост и тъмнина под очите. Важно е да се отбележи, че това лечение трябва да се извършва внимателно, за да се избегне дразнене или увреждане на деликатната кожа в тази област.

НАШИТЕ БОНУС СЪВЕТИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ТЪМНИ КРЪГОВЕ ПОД ОЧИТЕ:
Защитете кожата си от слънцето: излагането на слънце може да причини и влоши тъмните кръгове. Изберете слънцезащитен крем, който е съвместим с зоната около очите.

Обърнете внимание на начина си на живот: не пушете, не пийте алкохол и не се стресирайте. Вместо това пийте много вода!

Изберете витамин С: заради неговото антиоксидантно и изсветляващо действие.

Използвайте нашата маска с розов кварц след вашите процедури или по време на медитация, дрямка, много ефективна върху тъмните кръгове!

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.