5 идеи за подарък за бебе до 3г.

Идва Коледа и макар ,че по това време на годината повечето деца имат списък с желания ,избора на подходящ подарък не е никак лесен.

подаръци за деца

Този списък с 4 идеи за подарък за бебе до 3г. е подходящ за всеки повод и всяка в ,като почнем от най-малките празнуващи!

1. Подарък за бебе – Танцуваш и пеещ кактус Алехандро

Всички полудяха по този кактус . Истината е ,че е забен и за нас порасналите деца израснали по времто на комузинзма ,когато най –голямата радост бяха дъвки Турбо и куклата Альоша .

Ето няколко характеристики за него ,за да можете да прецените доли ще е подходящ.

Той е направен от хипоалерген плющ ,знае над 120 песни ,удобството е че можете да качите още със блутут. Освен че пуска щастливи песни, той има и функция за симулация на гласи звуци ,което е много забавно за малките дечица.

Размер: 32 см

Минусът е ,че работи с три батерии , не е юсб зарядно.

2. Подарък за бебе – Интерактивен слон Симеон

Слончето Симеон е изключително сладка  интерактивна играчка, която ще подари много усмивка и радост на вашите малки бебенца.

Как?

Слонът Симеон ще насърчи децата да играят на криеница!

Ако натиснете крака на слона, той ще покрие очите си с ушите си и ще ви подкани да играете с изречения като:

„Здравей, аз съм слон, играй на криеница с мен“ или дори „Криеш ли се, къде си? Аха,

Хванах те”.

Разбира се, криеница е любимото забавление на децата по целия свят,

така че не е чудно, че слонът ще осигури огромно количество забавление във вашия дом!

Има два сензора, които насърчават забавлението.

След натискане на десния крак, слонът започва да говори полски и след известно време ушите му започват да се движат,покриване на очите, забавление и забавление на детето.

След натискане на левия крак на слона, слонът започва да пее щастлива песен и ушите му започват да се движатпокривайки очите си и ги разкривайки след известно време, което прави играчката много приятна предоставяйки на всяко дете много радост.

3.Състезателна писта

Светеща писта с количка

Състезателната писта Magic е цветна и светеща в тъмното играчка, от която детето  няма да иска да се откъсне! Пистата може свободно да се усуква и огъва, създавайки все повече и повече нови маршрути. Можете да комбинирате елементите един с друг в произволен ред и да подарите подарък  за страхотно забавление с цялото семейство.

Комплектът включва кола, захранвана от батерии . Вградените светодиоди осигуряват допълнителна светлина при игра на тъмно. Перфектно съчетаните цветове на пистата я карат да изглежда сякаш свети в тъмното, под влиянието на светлините на движещ се автомобил!

Пистата може да се настройва и под ъгъл и колата има такова сцепление, че може да кара дори по наклонена писта и през рампи.

4.Подарък за бебе – Детска люлка със стойка

Това е иделаният подарък за бебе за хора с двор или голяма тераса. Докато те спокойно си пият кафето детенцето може да се люлее .

Детска люлка

Люлката е много лесна за сглобиаване единственият минус е ,че е за деца до 3г.

5. Край Бейбис

Запознайте се с Край Бейбис. Те плачат с истински сълзи и издава реалистични бебешки звуци, когато им вземете залъгалката! Гушкайте ги сладко или им сложете бибите да спрат да плачат! Просто добавете вода и те магически ще плачат истински сълзи! Cry Babies са толкова забавни и насърчават игра с въображение те са страхотно допълнение в нашата статиа идеи за подарък за бебе до 3 г!

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.