Наистина ли работят масажните ролери за лице ? Вашите въпроси – нашите отговори

С тази достойна за припадък тенденция на включване на масажните ролери за лице в рутината ви за грижа за кожата, която се засилва в Instagram, обмисляли ли сте да добавите кварцов или нефритен валяк към режима ?

Бихме могли да ви кажем стотици причини, поради които сме масово обсебени о тмасажните ролери за лице тук!

С толкова много марки, предлагащи обещанието за мигновено повдигане и премахване на подпухналостта на кожата от нефритов валяк, как да изберете този , който е за вас?

Какво всъщност правят масажните ролери ?

комплект гуа ша

От моя опит в тестването на множество видове ролери за лице, тук имам всичките ви въпроси относно тези красиви малки скъпоценни камъни. Да се ​​търкаляме!

Каква е разликата между ролер от розов кварц и ролер от нефрит от нефрит?

И кварцовите, и нефритените ролки трябва да имат същия ефект на лимфен дренаж, когато се използват с правилни техники. Основната разлика е енергийният профил на кристалите.

За тези, които практикуват рейки лечение, розовият кварц е известен като „камък на любовта“. Розовият кварц може да помогне за подобряване на самолюбието, увереността и взаимоотношенията. Помага да отворите сърдечната си чакра, за да получите напълно любов от себе си или хората около вас.

Що се отнася до нефрита, нефритът се използва традиционно в китайската култура, тъй като се смята, че нефритът помага да донесе спокойствие, мир и добро здраве на тези, които го носят. В моята култура баба ми слагаше гривни от нефрит както на мен, така и на брат ми, когато бяхме новородени. Смята се, че енергийната сила на нефрита ще помогне да се успокои плачещо бебе! Ако търсите вътрешен мир, нефритът може да бъде камъкът по ваш избор.

Можете да разгледате по – подробно тази тема в предшната ни статия – Нефритен или кварцов ролер – кой е по – добрия ?


Какви придружаващи продукти трябва да използвам с масажните ролери за лице?

Препоръчваме да използвате натурално масло за лице или серум на маслена основа, които не се абсорбират твърде бързо върху кожата ви.

Маслата ви дават гладко платно, по което камъкът да се плъзга.

Използвайте щедро количество продукти, за да не създавате ненужно триене на кожата си, когато търкаляте ролера.

Вибриращ масажен ролер с минерален камък

Препоръчваме да изпълнявате рутинната си процедура за гуа ша или търкаляне, като използвате 3 до 4 капки от нашия еликсир на русалката органично масло за кожа от таману, за да подобрите ползите му за възстановяване на кожата.

Какво всъщност правят масажните ролери за лице? Какви са реалните предимства на нефритените ролери?

Нефритените ролери и кварцовите ролери са по същество инструменти за лимфен дренаж, те не са предназначени за масаж.

С използването на нежен натиск рутинната рутина помага да се отвори блокиран лимфен път и да се промият токсините от горната част на тялото ви. Ролките за лице могат да помогнат за повдигане, очертаване и премахване на подпухване в резултат на отмиване на застояла енергия и телесни течности от лицето ви.

Мият ли се масажните ролери за лице ?

Не препоръчваме да миете ролката за лице с вода, тъй като металната част на ролката ще ръждясва с вода.

Как да почистя нефритеният си ролер?

Почистете ролката за лице с евтино масло за лице, като бадемово масло или кокосово масло. Добавете 2 до 3 капки върху парче мека кърпа и избършете кристала с него.

Можете също да напръскате валяка си със спирт, но не забравяйте да го избършете веднага след пръскането.

Изсушете напълно ролката си на въздух, преди да я приберете в торбичка за съхранение.

Мога ли да използвам масажните ролери за лице с маска ?

Всъщност не препоръчваме използването на нефритена ролка с маска, тъй като излишният серум в маската (предимно на водна основа) може да влезе в контакт с металния компонент на валяка и да го причини ръждясване.

Използването на камък гуа ша с маска е напълно добре – той всъщност помага за подобряване на кръвообращението и засилва усвояването на продуктите.

Могат ли мъжете да използват нефритен ролер ?

Защо не? ? Мъжете са също толкова склонни да получават подпухнали торбички под очите, тъмни кръгове и лошо движение на лимфата, така че със сигурност ще видят ползи от използването на нефритени ролки, за да помогнат за преместването на застояла енергия.

Може ли нефритен ролер да причини рана на лицето ?

Не препоръчваме да използвате валяк за лице, когато имате наранена кожа или възпаление по кожата си.

Въпреки това, когато се почиства правилно, не смятаме, че нефритената ролка може да причини рана.

Уверете се, че почиствате ролката си за лице всеки път след употреба и я съхранявайте в торбичка, но не върху среда, която улавя прах и мръсотия!

Кога използвате ли валяк за лице преди или след овлажнител?

100% след овлажняване с масла за лице или серум на маслена основа.

През деня можете да слагате слънцезащитен крем, след като приключите рутината си за търкаляне на лицето.

Каква е разликата между валяк за лице и камък гуа ша?

И ролерът за лице, и камъкът гуа ша работят на принципа на TCM (традиционна китайска медицина) за насърчаване на лимфния дренаж. Гуа ша има тенденция да работи на по-дълбоко ниво, тъй като има повече начини да използвате различните страни на камъка гуа ша, за да достигнете точна точка на натиск, след като се запознаете с техниките.

Препоръчваме ви да използвате ролер за лице сутрин за моментален резултат за премахване на подпухналостта върху кожата си и да използвате гуа ша вечер за по-продължителна процедура за лимфен дренаж (и част от вашата медитация на базата на кристали).

Предлагате ли комплект с нефрит ролер и гуа ша?

Ние със сигурност го правим! Ние предлагаме намалена стойност на пакета за лицева ролка и гуа ша, зададена тук на Grabnete.com с безплатна доставка в рамките на България.
Колко често използвате нефритена ролка?
Препоръчваме да използвате нефритена ролка всеки ден (сутрин и/или вечер) с вашите масла за лице.

Токсините във вашите лимфни възли могат да се натрупват по-бързо, отколкото можете да си представите при стрес от околната среда в ежедневието ни

Една бърза 3-минутна сесия с нефрит сутрин може да помогне за премахване на подпухналостта на лицето и под очите много ефективно.


Имате ли видео с инструкции за нефритен ролер ?

Да в нашият Youtube.com канал

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.