Гуа ша идеалният подарък за Деня на майката

Търсите перфектния подарък за жена за Деня на майката?

Тогава сте попаднали на правилното място!

На 8 март тази година е Денят на майката сега определено е моментът да поръчате нещо хубаво за вашия съквартирантка, майка, приятелка, съпруга или всяка близка до вас жена , която заслужава допълнително внимание на този изключителен ден – международния ден на жената

подарък за деня на майката

Защото тези красиви дами в живота ви, които винаги гледат на другите и оставят собствените си нужди настрана, заслужават малко лукс от време на време.

А знаете ли какво е истинският лукс?

Нашият комплект гуа ша и ролер от розов кварц със златни детайли! От 1 февруари до 14 февруари провеждаме промоция за Свети Валентин и Деня на майката за нашия прекрасен комплект като предлагаме безплатна и бърза доставка! Колко прекрасно е това?

Какво е гуа ша и защо е перфектен подарък за деня на майката

Гуа ша се корени в традиционната китайска медицина (ТКМ). Според принципите на ТКМ, вашето Чи (произнася се „чи“) или енергия трябва да тече през цялото ви тяло, за да можете да се чувствате най-добре. Смята се, че когато Чи се застоя в определени области, може да възникнат здравословни проблеми. С гуа ша, практикуващият (акупунктурист в много случаи) ще използва инструмент с гладки ръбове, за да изстърже нежно области от тялото ви, където има възпаление или застой на Чи, за да подобри кръвообращението и да насърчи заздравяването.

гуа ша лунен камък

„Гуа ша е много стандартен вид лечение, което повечето специалисти по акупунктура ще използват. Значението му в свободен превод означава „остъргване, триене или натискане“. По същество гуа ша е просто вид масаж с помощта на инструменти“, обяснява Собо.

5 ползи които правят гуа ша страхотен подарък за деня на майката

1. Ритуал за заземяване

Бавното темпо на движение и нежното докосване са дълбоко релаксиращи, незабавно активиращи нашето парасимпатиково (отпуснато) нервно състояние. Когато се чувстваме заземени в телата си и спокойни чрез ума си, можем да се справим с емоционални проблеми или препятствия, които се изправят по пътя ни по-лесно със самосъзнание и лекота.

Използването на този кристал като средство за по-пълно настройване към себе си превръща това козметично лечение в истински облекчаващ стреса + заземяващ ритуал.

2. Облекчаване на напрежението

Поддържаме толкова много напрежение в лицето и шията си. Използването на дълбок натиск с камък Гуа Ша наистина може да освободи задържаното мускулно напрежение, като по този начин позволи на мускулите да вършат правилно своята поддържаща работа.

Това може да бъде чудесно средство за страдащи от главоболие. Редовното отпускане на лицевите мускули също предотвратява и избледнява леките мимически бръчки.

3. Детоксикиращо

гуа ша нефритен камък

Гуа Ша може да се използва за изчистване на блокажи в меридианни канали, които свързват нашите органи заедно и транспортират както кръв, така и чи (жизнена сила).

Нашите канали трябва да са чисти, за да работят хармонично и за да може чи да тече добре в тялото. Ако даден орган не функционира правилно, каналът може да бъде блокиран – и обратното.

Това ръчно движение стимулира нашата лимфна система, като помага на нашите органи да функционират оптимално, като разрушава стагнацията, течащите отломки и токсини в тялото за по-лесно изхвърляне.

4. Естествен лифтинг на лицето

Уникалните ръбове на различни камъни и ролери работят перфектно за повдигане, извайване и стягане на кожата. Редовната употреба може да предотврати признаците на стареене като отпусната, матова и набръчкана кожа.

Тъй като кристала помага за стимулиране на кръвообращението, самата техника насища с кислород и пренася хранителни вещества до клетките на кожата. Увеличеният приток на кръв в резултат на Gua Sha допринася за по-жизнен, закръглен и младежки вид.

5. Сияйна кожа идеален подарък за деня на майката

Няма кръвообръщение, няма блясък!

Гуа ша засилва кръвообращението и подобрява лимфната функция, което води до естествено свеж, сияен тен. Действието на нежен масаж на инструмента по кожата спомага за проникването на серум/овлажняващ продукт, така че тези сочни фитонутриенти навлизат по-дълбоко в слоевете на кожата, за да ни осигурят още повече хидратация. Той може да се използва и за предотвратяване и изчистване на акне, деконгестия на кожата и намаляване на възпалението.

Нашият комплект е идеален подарък за деня на майката, която си има всичко, но заслужават малко повече време сами в грижа за себе си и лукс в ежедневието си!

Може да си прави Гуа Ша масаж всеки ден, за да увеличите кръвообращението и лимфния дренаж на лицето. Можете да го използвате и при нужда, например при напрежение в челюстта, напрегнати мускули на врата или при главоболие.

Както казах, комплектът гуа ша и ролер за лице е направен от 100% истински розов кварц, но знаете ли, че розовият кварц е кристал и че се нарича камъкът на любовта?

Розовият цвят на камъка символизира любовта и топлината, което е абсолютно идеално за подарък за Деня на майката!

Надявам се нашето предложени за подарък за деня на майката да ви допада ще се радваме да споделите в коментари.

Как да иползвате камъка можете да видите по долу във видеото в комплекта за подарък за деня на майката има пълно упътване и сертификат за качеството на камъните

Прочетете още :

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.