Скрънчи за коса

Най-вероятно вече сте навлезли в света на скрънчи за коса и съответно се чудите как да ги носите. Безспорно те са много удобни, най-малкото, че не дразнят косата и не я накъсват. Също така, те са в различни дизайни и са подходящи за направата на прическа по специален повод или просто за ежедневието. В следващите редове ще представим няколко начина за носене на скрънчита, които ще са ви от полза.

скрънчи

Направете си кок с панделка със ластик за коса скрънчи

Хванете косата и я оформете на кок. След това я вържете със скрънчи ластик, като се постараете да оформите панделка, която да падне назад. Така със сигурност ще сте неотразими и определено ще привлечете погледите. Прическата може да бъде официална или пък за ежедневието. Използвайте едноцветно скрънчи в неутрален цвят за по-делови стил.

За завършване на плика със скрънчи за коса

Скрънчи за коса е чудесен начин да завършите прическата си със сплетена коса. То е меко и деликатно, така че няма да накъса косата ви, но също така е достатъчно ефектно, за да направи обикновена прическа като плитката специална. Тъй като това е визия за ежедневието, то можете да използвате различна разцветка. Свържете цвета на косата си със скрънчито или пък го подберете в зависимост от тоалета си.

За обикновена конска опашка със скрънчи ластик

Можете да използвате скрънчи за коса за обикновена конска опашка. Така няма да накъсвате косата и определено ще ви е по-удобно да я връзвате. Също така, това е много по-елегантен начин, отколкото просто с ластик. Косата ви ще се чувства и по-добре, тъй като няма постоянно да я притискате и стягате, както правят обикновените ластици.

За горна опашка

Можете да си направите и ефектна горна опашка. Например, вържете я високо и след това си направете малко кокче и задръжте със скрънча. Друга възможност е да си я пуснете надолу, като направите интересна плитка или пък просто панделка на върха. Подобна прическа е лесна и определено ще е ефектна.

Завъртете назад

Вземете двете части, които падат точно над ушите и ги завъртете назад, една към друга. Можете да направите стегнато или отпуснато усукване, но просто ги завъртете една към друга. След като са преплетени, закрепете ги в горната част на главата с помощта на лента за коса.  Когато го направите, добавете скрънч върху горната част. Това е още една прическа, която можете да направите спокойно сами. С панделката придавате леко кокетен вид на косата си, но също така и елегантен. Ако я добавите, то можете да я завържете отгоре и по този начин да получите още по-елегантна визия.

Скрънча може да бъде и чудесна идея за подарък на дама, която обича да се грижи за косата си и да прави различни прически. Скрънчи може да бъде изработен от различни материали, така че да пасва на всеки вкус и стил. Това е универсален начин да направите визията си ефектна и привлекателна за всеки един повод. Също така, мекотата на материите, от които е изработен, не накъсват косата и не я затормозяват, независимо колко дълго стоите вързани. Това обаче не се случва с обикновените ластици за коса, които увреждат целостта на косъма. 

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.