5 коледни подаръци за момичета

Коледа може да ви изглежда далеч и да не сте се замисляли какво да вземете за подаръци за момичета.

подаръци за момичета

Това обаче скоро няма да е така, особено когато наближи септември и децата започнат училище. Тогава родителите се чудят какво могат да измислят за своите съкровища, особено за малките си принцеси. Всички знаем, че да се избират подаръци за момичета е особено трудно и често е мисията невъзможна. Ако и вие сте от родителите, които сте в шах с пешката и не знаете какво да вземете, то в следващите редове ще ви предложим няколко предложения за изход от ситуацията.

1.Машина за плетене на плитки е един от иделните подаръци за момичета

машина за плитки

Почти няма момиче, което да не харесва косата му да бъде сплетена. Знаем обаче, че малките госпожици трудно стоят на едно място и нямат търпение прическите им да се направят. Ето защо машината за плетене на плитки е чудесното решение за подарък. С нея малките принцеси сами ще могат да сплетат косата си и да имат мечтаната прическа. В комплекта са включени всички необходими принадлежности за лесно и безпроблемно правене на прическа.

Детска метална люлка

Следващото ни предложение от идеите за подаръци за момичета е детска метална люлка. Тя е подходяща за момичета и момчета. С нея детето ви ще прекарва часове наред приятни занимания на двора или терасата. Разполага с удобна седалка, а металният корпус е устойчив на ръжда и атмосферни влияния. От двете си страни има перила, които гарантират още по-голяма сигурност на мъничето ви. За да сте напълно спокойни, люлката разполага и с предпазен колан, което предотвратява наранявания или падане. Подходяща е за деца от 9 месеца до 3 години. Може да се монтира лесно и бързо на терасата или в двора.

Топка със снимка

Друг подходящ коледен подарък е топка със снимка. Можете да сложите каквото искате снимка, включително такава с коледни мотиви. Изработката е напълно индивидуална и това прави този вид подаръци оригинални и изключително сантиментални. Снимайте се цялото семейство в коледни облекла и след това сложете топката на видно място. Така винаги, когато погледнете към нея ,ще се сещате за този умилителен семеен момент. Освен това, така създавате спомен за цял живот, който да покажете на порасналите си деца и дори на своите внуци.

Пеещ кактус е една от най- интерсните идеи за коледни подаръци за момичета

С този танцуващ и пеещ кактус ще подарите часове приятни игри и занимания на своето малко мъниче. Можете да пеете заедно с него, да научите нови песнички или пък движения. Всичко, от което се нуждае едно дете, за да се забавлява, кактусът го притежава. Чудесен начин да стимулирате фината моторика, въображение и опорно-двигателния апарат на мъничето си. Да не забравяме, че е трудно детето да се забавлява през студените зимни дни, а това е идеалното средство, с което да ангажирате вниманието му.

Говорещият Том

Искате детето ви да има говорещ приятел, с когото да се забавлява часове наред. Говорещият Том ще повтаря всяка дума на вашето мъниче и ще го забавлява през целия ден. Освен да говори, котето може да танцува и по този начин да предизвиква вашето мъниче да се движи. Така стимулирате развитието на двигателния апарат.

Talking tom играчка

Ако вие имате идеи за коледни подаръци за момичета

Прочети още:

13 идеи за подарък за 50 годишнина на жена

17 идеи за подарък за имен ден за жена

3 уреди за домашна грижа за кожата

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.