ЧЕРЕН ПЕТЪК

Уред за радиочестотен лифтинг с ЛЕД светлина

189.00лв.

Уред за радиочестотен лифтинг мoжe дa ce изпoлзвa зa тpeтиpaнe нa вcяĸa чacт oт тялoтo, вĸлючитeлнo: лицe, гopнa чacт нa pъцeтe, ĸopeмнa oблacт, бeдpa и зaдни чacти.

✔12 месеца гаранция

 

Още
Grabnete.com - ЧЕРЕН ПЕТЪК
Grabnete.com - ЧЕРЕН ПЕТЪК

Поръчай още

Grabnete.com - ЧЕРЕН ПЕТЪК

Черен петък е традиционният старт на сезона на празничните пазарувания. Помислете: сделки, пренаселени търговски центрове и да останете залепени за вашия лаптоп, за да не пропуснете онлайн флаш продажбите. Очаква се средният купувач да похарчи 1048 лева за празнични покупки тази година, според Националната федерация на дребно, леко нарастване от 1007 лева през 2020 г.

Спомняте ли си, когато продажбите на Черен петък всъщност бяха ограничени до деня след Деня на благодарността?

Няма повече. Продажбите преди Черен петък вече стартираха и много сделки за прозорци от Черния петък стартират сериозно онлайн още на 22 ноември и в магазините на Деня на благодарността (28 ноември). Преместването на началните дати на промоциите на Черния петък е една тактика, използвана от търговците, за да накарат купувачите да харчат повече. Има много други. Някои са явни, други са фини, но всички са насочени към повишаване на продажбите.

Разбирането на тези доказани тактики за търговия на дребно ще ви помогне да останете на бюджета и да получите най-добрите оферти през този празничен сезон. Ето поглед към най-често срещани трикове, които магазините използват по и около Черен петък 2021.

Политиките за съответствие на цените могат да бъдат преустановени по време на черен петък

Много търговци на дребно – и дори някои онлайн продавачи – предлагат на клиентите съпоставяне на цените през цялата година. Намерете артикул, който сте закупили, продавайки по-малко на конкурент в рамките на зададен период от време, и оригиналният търговец ще ви възстанови разликата в разходите. Обикновено се изискват доказателство за покупка и доказателство за по-ниската цена на конкурента (като печатна реклама).

Въпреки че съпоставянето на цените е интелигентен начин за привличане на повтарящи се клиенти, някои търговци на дребно ще спрат съпоставянето на цените през уикенда на Черен петък, казва Лиза Лий Фрийман, потребителски експерт и съ-домакин на подкаста Hot Shopping Tips. Причината е проста: Съпоставянето на цените на всички драстични намаления, предложени по време на разпродажбите в Черен петък 2021, може сериозно да повлияе на празничните печалби на търговците. Walmart, от една страна, няма да спазва съпоставянето на цените за елементи, свързани с Черния петък (включително сделките от Предчерен петък) или Кибер седмицата. Target няма да спазва ценовото съвпадение, започвайки от Деня на благодарността до 7 декември.

Ако планирате да направите голяма покупка от Черния петък, да речем широкоекранен телевизор или голям уред, не забравяйте първо да сравните магазина, преди да се ангажирате с търговец на дребно, който е спрял съпоставянето на цените. След като го купите, няма да имате късмет, ако по-късно някъде другаде видите същия продукт за по-малко.

Няколко съвета как допълнително да спестите по време на Черния петък

1.Използвайте Google Alerts

Ако искате да закупите определени продукти, често си струва да правите препарати. С предупреждение от Google или предупреждение за цена ще бъдете уведомени директно по имейл, когато продуктите са налични на по-ниски цени.

2.Следете социалните медии

Ако се интересувате от продукти от определен доставчик, трябва да използвате акаунтите във Facebook, Instagram и Twitter на магазина за ексклузивни оферти. В противен случай можете също да търсите ключови думи в социалните медии по време на Черния Петък и да намерите подходящи хитови продукти.

3.Използвайте сайт за сравнение на цените

За да намерите най-добрите оферти за Черния петък, разгледайте сайтовете за сравнение на цените. Там можете да търсите конкретни продукти и да видите най-добрата цена. Препоръчваме да се придържате към един сайт за най-добър резултат.

4.Намерете ваучери

Често можете да спестите два пъти в Черния петък, защото можете да използвате ваучери за намалените стоки

5.След покупката: използвайте алармата за цените

Дори и след Черния петък пак можете да спестите пари, като използвате инструменти за проследяване и ценови сигнали. Ще бъдете известени веднага щом закупеният продукт някъде поевтинее и е по-евтин от покупната ви цена. Тогава е възможно да се обърнете към магазина и да ви изплатят разликата в цената.

Съвети какво НЕ трябнва да купуваме по време на Черен петък

Избягвайте играчките

За Черната седмица се предлагат много играчки за деца, но през повечето време не си струва да се купуват. Ако искате да подарите на най-малките , първите 2 седмици на декември са най-добри, защото играчките са най-евтините през това време.

Стойте далеч от аксесоарите за електроника

Искате ли да вземете нов кабел за зареждане, калъф за мобилен телефон или стик за селфита по време на Черната седмица? Тогава ви съветваме да отложите покупката. Тези „добавки“ и аксесоари за електроника се продават постоянно

Просто без зимни дрехи

В най-големия ден за пазаруване, разбира се, има отстъпки за зимни дрехи като якета. Покупката обаче обикновено не си струва. Малко преди началото на сезона дрехите не са много по-евтини, така че използвайте зимните разпродажби след празниците.

Оставете инструментите за подобряване на дома на рафта

Ако искате да пазарувате за нови инструменти по време на Черната седмица, трябва да помислите отново. Продукти за всичко свързано с къщата се предлагат главно през пролетта и края на пролетта – около Деня на бащата – с високи отстъпки.

Не купувайте коледна украса

След Черната седмица отново е почти Коледа. Ако искате да вземете нови коледни топки и т.н. за фестивала, съветваме да не ги купувате. Можете да получите декорациите за празниците отново евтино след Коледа, когато останалите артикули са разпродадени.

ЗА НАС

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.