Кога е Черният петък 2021?

Всичко, което трябва да знаете, включително как работи продажбата, на коя дата се пада Черният петък тази година и как започна всичко.

Кога е Черният петък 2021?

Тази година Черният петък се пада в петък, 26 ноември 2021 г.

Кога е Черният петък 2021

Въпреки това през последните години много търговци на дребно започнаха да предлагат сделки от началото на месеца, което накара някои да го преименуват на „Черен ноември“.

В тази статия ще обясним как той работи. Имаме и връзки към най -добрите истории за оферти за този ден от миналата година.

Ще ги актуализираме с оферти за 2021 г. веднага след, като те започнат да стартират.

Как започна Черният петък?

Черният петък произхожда от Америка. Тъй като Денят на благодарността винаги се пада на четвъртия четвъртък през ноември, следващият петък често се отбелязва като неофициален празник. Тъй като много хора са без работа, магазините понижават цените – исторически само за един ден – за да започнат коледните празници.

Оттогава британските магазини се докоснаха до тази тенденция и тя беше пренесена през цяла Европа. Между 2010 и 2013 г. Черният петък постепенно набира скорост във Великобритания и Европа.

През 2014 г. Черният петък беше пикът преди коледните онлайн продажби и онлайн търговците не се връщат назад.

Кога е Кибер понеделник 2021?

Кибер понеделник винаги е понеделникът непосредствено след Черния петък. Кибер понеделник 2021 г. се пада на 29 ноември.

Традицията започна за първи път през 2005 г., когато Националната федерация за търговия на дребно, американска търговска асоциация, забеляза скок в онлайн продажбите в понеделник след Деня на благодарността.

Според информационен сайт за търговия на дребно,кибер понеделника е най -успешният ден за дигитални продажби, който някога е имал, от тогава всички големи магазини продаващи техника се възползват от него.

Ние от Grabnete.com ,подготвяме вече нашите оферти ,можете да се запишете за нашият бюлетин ,за да не изпуснете някое от нашите специални предложения.

Като БОНУС ще получите и 10%

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.