7 идеи за коледна украса

Независимо дали правите коледна украса за първи път или просто искате да промените нещата за забавно опресняване на празника, за вас има идеи за декор – както големи, така и малки -, които да предизвикат безкрайно празнично вдъхновение.

Можете да се впуснете в максималистичната страна на спектъра с украсено с дъга розово дърво или просто да се придържате към класиката с обикновена червено-златна палитра. Коледните декорации за празници са свързани с това да напомнят онова веселие и топлина, които сезонът носи в целия ви дом. Дори ако сте настроени на определена цветова схема или стил или имате орнаменти, които нямате търпение да използвате, вашето дърво трябва да отразява вашия вкус и личност, независимо в каква посока вървите. От традиционни до модерни, изцяло естествени до пълни блясъци, тези 7 идеи за коледна украса ще ви дадат идеалното за вдъхновение картина, от което се нуждаете.


1.САМО ТОПЛИ ТОНОВЕ

Вън може да е студено, но не трябва да бъде така и във вашият празничен декор. Коледно дърво като това, което използва само топли цветове, прави ярко, жизнено изявление при всякакъв вид време.

2.СВЕТЕЩИ ЛЕД ИГРАЧКИ

Добавянето на приказни светлини към вашашата елха, вместо нанизи от традиционни коледни светлини, придава по-мек, по-околен блясък на декорациите, което прави цялата ви декорация да се чувства по-уютно.

3.ТРАДИЦИОННО СРЕЩУ МОДЕРНО

Ако използвате орнаменти с класическа форма в топли нюанси и шарки – в допълнение към един цвят светлини – вашата традиционна елха ще има по-модерна визия.

7 идеи за коледна украса

4.БЯЛА ЕЛХА

Като алтернатива, на класическата елха, изцяло бяло дърво с живи орнаменти с неонов цвят има поразителна, модерна фокусна точка.

7 идеи за коледна украса

5.СИНЬО И ЗЛАТНО

За вдъхновено от крайбрежието коледно дърво, съчетайте пастели и по-студени нюанси като златно и синьо.

7 идеи за коледна украса

6.ЗЕЛЕНО,ЗЕЛЕНО,ЗЕЛЕНО….

Покриването на зелено коледно дърво с различни нюанси от един и същи оттенък прави зеленината още по-голяма, докато предлага смел, сплотен дизайн.

7 идеи за коледна украса

7.ПЕРЛЕНО РОЗОВО

Украсяването в розово върши чудеса върху това дърво, което добавя женствен обрат към традиционната цветова схема.

7 идеи за коледна украса

Ще се радваме да споделите с нас вашите идеи за коледна украса въвFacebook!!!

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.