7 идеи за коледна украса

Независимо дали правите коледна украса за първи път или просто искате да промените нещата за забавно опресняване на празника, за вас има идеи за декор – както големи, така и малки -, които да предизвикат безкрайно празнично вдъхновение.

Можете да се впуснете в максималистичната страна на спектъра с украсено с дъга розово дърво или просто да се придържате към класиката с обикновена червено-златна палитра. Коледните декорации за празници са свързани с това да напомнят онова веселие и топлина, които сезонът носи в целия ви дом. Дори ако сте настроени на определена цветова схема или стил или имате орнаменти, които нямате търпение да използвате, вашето дърво трябва да отразява вашия вкус и личност, независимо в каква посока вървите. От традиционни до модерни, изцяло естествени до пълни блясъци, тези 7 идеи за коледна украса ще ви дадат идеалното за вдъхновение картина, от което се нуждаете.


1.САМО ТОПЛИ ТОНОВЕ

Вън може да е студено, но не трябва да бъде така и във вашият празничен декор. Коледно дърво като това, което използва само топли цветове, прави ярко, жизнено изявление при всякакъв вид време.

Промо оферти на топ продукти - 7 идеи за коледна украса

2.СВЕТЕЩИ ЛЕД ИГРАЧКИ

Добавянето на приказни светлини към вашашата елха, вместо нанизи от традиционни коледни светлини, придава по-мек, по-околен блясък на декорациите, което прави цялата ви декорация да се чувства по-уютно.

Промо оферти на топ продукти - 7 идеи за коледна украса

3.ТРАДИЦИОННО СРЕЩУ МОДЕРНО

Ако използвате орнаменти с класическа форма в топли нюанси и шарки – в допълнение към един цвят светлини – вашата традиционна елха ще има по-модерна визия.

7 идеи за коледна украса

4.БЯЛА ЕЛХА

Като алтернатива, на класическата елха, изцяло бяло дърво с живи орнаменти с неонов цвят има поразителна, модерна фокусна точка.

7 идеи за коледна украса

5.СИНЬО И ЗЛАТНО

За вдъхновено от крайбрежието коледно дърво, съчетайте пастели и по-студени нюанси като златно и синьо.

7 идеи за коледна украса

6.ЗЕЛЕНО,ЗЕЛЕНО,ЗЕЛЕНО….

Покриването на зелено коледно дърво с различни нюанси от един и същи оттенък прави зеленината още по-голяма, докато предлага смел, сплотен дизайн.

7 идеи за коледна украса

7.ПЕРЛЕНО РОЗОВО

Украсяването в розово върши чудеса върху това дърво, което добавя женствен обрат към традиционната цветова схема.

7 идеи за коледна украса

Ще се радваме да споделите с нас вашите идеи за коледна украса въвFacebook!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.