Пес Патрул филмът-какво да очакваме

Чейс, Скай, Роки и сие. най-накрая се насочват към големия екран! Феноменът на детската телевизия Пес Патрул филмът следва пътя на други светила на Nickelodeon като Rugrats, The Wild Thornberry’s и Jimmy Neutron, за да получи свой собствен игрален филм.

Сюжетът на Пес патрул филмът е за младо момче на име Райдър и неговите спасителни кучета, които работят като служба за спешни случаи в Адвенчър Бей, Пес Патрул се излъчва вече 8г на малкия екран. От старта си през 2013 г., той непрекъснато е едно от най-гледаните предавания в мрежата, а също така се отделя в поредица от предавания на живо, подобни на Disney on Ice, видео игри и безкраен конвейер от линии за играчки.

С този успех преместването в кино беше неизбежно. Режисиран от Кал Брункер, който преди това е работил като аниматор и режисьор във филми като Looney Tunes: Back in Action, Escape from Planet Earth и Despicable Me, сюжетът на филма ще се отнася до неприятеля на патрула Хъмдигър, който става кмет , създавайки хаос и оставяйки го на малките кученца, за да спасят града от пълно унищожение.

Пес Патрул : Филмът ще достигне до бреговете на Великобритания на 13 август 2021 г., когато ще бъде пуснат в кината.

За зрителите в Европа ще бъде на разположение за гледане от 20 август

Делорес във филма Пес Патрул филмът – кой я озвучава?

Сред някои от попълненията на A-списъка за филмовата версия на Пес Патрул е телевизионната звезда на риалитито и интернет сензацията Ким Кардашиян Уест.

Тя ще играе Делорес, пудел, който работи в приют за животни. Въпреки че тя е основна част от телевизионните екрани за повече от десетилетие, Ким направи само няколко участия на големия екран, най-забележителната от които беше малка роля в пародичния филм за бедствия. Ролята й като Делорес ще бъде първата й гласова роля.

Има и редица допълнения към A-списъка на филма, включително водещият на чат шоуто Джими Кимел като Марти Мюкракър, водещ на новини. Чернокожите звезди Яра Шахиди и Марсай Мартин също се присъединяват към актьорския състав като Кендра, учен и Либерти, дакел, който е ентусиазиран нов набор в патрула.

На трейларът може да се насладите тук:

Ако искате да знаете за още страхотни рецепти последвайте ни в Instagram!!!

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.