Белият бански – хит за лятото на 2021

Лятната мода се променя, но белите бански си остават тенденция вече няколко години. Предстоящото лято няма да прави изключение. Това не е изненадващо, защото белите бански винаги са изглеждали страхотно върху загорялото тяло. А плажната визия е свежа, стилна и красива.

Избирайки бял бански, трябва да сме наясно с предимствата и недостатъците на фигурата си. Модел с дълбоко изрязано деколте ще акцентира върху гърдите. Ако искаме да  подчертаем талията, то високи бикини в стила на 60-те са удачен вариант.

Закупувайки бял бански, трябва да сме определили и неговото предназначение. Ако е за спорт или дейности на открито, трябва да се спрем на модели, плътно легнали на тялото и с по-затворени кройки. Ако белият бански е за слънчеви бани на морския бряг или край басейна, тогава са подходящи бикини. Относно декора, желателно е да е по-малко, да няма много метални елементи, които се нагряват, а и пречат при плуване.

Сред популярните видове е тип бандо. При него презрамките отсъстват, което е модно и стилно. Горнището, оформено само като лента, осигурява равен загар и красиво деколте. Често  двете части са с различен десен. Например топът е в пурпурно и бяло или на райета, а бикините са едноцветни.Идеален е за дамите със строен силует, които не страдат от комплекси.

 Бял бански с ефект пуш-ъп ефект , с твърди чашки и банели, с подплънки от текстил или силикон ще поддържа чудесно гърдите и ще подчертае тяхната форма.

Белите монокини са идеални за фотосесия или плажно парти. Топът е добре оформен и като цяло подчертава красиво женския силует. Дълбокото деколте, изрезите по гърба и отстрани или в областта на корема елегантно подчертават достойнствата на фигурата.

Белият бански – хит за лятото на 2021

Целият бял бански е препоръчителен за по-пищни дами. Той може да прикрие недостатъци по силуета. Осигурява комфорт при къпане и позволява активност на морския бряг, защото е защитен от развързване на презрамки и шнурове.

Няма смисъл да говорим за  достойнствата на белите бански, които подчертават загара на тялото, дори и да е малък. Те придават на силуета женственост и изтънченост. А за постигане на фигура тип пясъчен часовник, добавете към модела пола или шорти. С бял бански може да се създаде нежна визия. Бялото се съчетава с много аксесоари като шапка, бижута от мъниста, верижки, гривни. Идеално го допълват туника, парео или лека рокля.

Относно модните тенденции при белите бански за лято 2021, то те могат да бъдат изчистени, от плътни материали или с различни орнаменти. Моделите, украсени с флорални мотиви имат доста необичаен и екзотичен вид. Дамите с по-пищни форми също могат да изберат такъв вариант, но винаги трябва да съблюдават за по-малък размер на рисунките.

Особено актуални са моделите с преплетени ленти и шнурове. Голяма популярност за предстоящия плажен сезон придобиват моделите с едно рамо или с открити рамене. Повечето модни бели бански имат грациозно закопчаване отпред под формата на различни декоративни елементи. Цип, шнур, връзки, топ или елек с ярко закопчаване отпред подчертават съвременните тенденции.

Елегантни, стилни, ефектни и очарователни – всичко това може да се каже за модните бели бански за предстоящото лято, представени чрез ярки и привлекателни модели.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО:

10 Полезни Съвета Как Да Премахнем Целулита

Какво е леден масажен ролер ?

Prodavalnikbg.com – 5 причини да пазарувате от нас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.