10 Полезни Съвета Как Да Премахнем Целулита

Как мога да се справя с грозната портокалова кожа по бедрата, дупето и ръцете? Имам целулит – помогнете! Без значение колко и от кога имате портокалова кожа, отговорите по-долу ще ви дадът 10 Полезни Съвета Как Да Премахнем Целулита .

целулит
  1. Не забравяйте да овлажвявате кожата си всеки ден.Овлажнената кожа е страхотна по много причини. Ако се борите с целулита, особено важно е да овлажните кожата си. Масажирайте  проблемните зони внимателно, когато нанасяте лосиона. Масажът помага за разграждането на мастните натрупвания, разположени под кожата.
  2. Не вярвайте на мита, че кардиото е най-добрият начин да се отървете от неприятните балончета по бедрата. Въпреки че работи до известна степен, трябва да го комбинирате с други упражнения. Това няма да премахне напълно целулита по тялото ви, но определено ще подобри начина, по който изглеждате.
  3. Опитайте със специални, интензивни упражнения, за да намалите тези целулитни мастни депа. Подходящо за премахване им е скачането на въже (или без въже). Нека упражнението бъде кратко и интензивно. Това помага да се насочите към тези области, с които имате проблеми, като същевременно не нарушава програмата за деня ви. Опитайте се да намерите по няколко минути на всеки няколко часа и вкарайте няколко подскока.
  1. Пийте много вода. Това е най-лесното и наистина най-ефективно нещо, което можете да направите в борбата с неприятната портокалова кожа. Ако пиете по осем чаши вода на ден заедно с диетата си, тази вода ще ви помогне да изведете токсините от тялото си. Плюс това ще засили и вашата циркулация. Всичко това ще доведе до по-малко мазни натрупвания.
  1. Правете ежедневни упражнения. Изгарянето на мазнини е от съществено значение, ако искате да се освободите от неприятни дефект. Очевидно е, че ако не тренирате, ще бъдете по-податливи на появата на целулит. Само 30 минути упражнения на ден, могат да направят реална промяна в това как изглеждате. Заслужава си.
  1. Ако сте пушач, спрете този навик сега. Може да не го осъзнавате, но тютюнопушенето увеличава проблемите с целулита, тъй като добавя токсини в тялото и засяга доставката на „храна“ за кожата ви. Кожата ще реагира много добре, ако се откажете от този навик. С течение на времето ще видите много по-малко целулит.
  1. Ако имате целулит в областта на бедрата, трябва да се захванете с колоездене. Правете дълго колоездене няколко пъти седмично. Когато краката ви изпомпват педалите, мускулите на бедрата работят и изгарят мазнините в тази зона. Бързо ще забележите, че бедрата ви ще започнат да изглеждат по-стройни и стегнати.
  1. Тъй като целулитът обикновено се появява по бедрата, краката и седалището, опитайте да тонизирате тези зони. Клековете са лесни упражнения, които може да правите навсякъде, за да раздвижите тези зони. Изграждането на мускули може да помогне за облекчаване появата на мастните натрупвания, които могат да се появят под кожата и да създадат целулит.
  1. Опитайте да добавите повече мазна риба към вашата диета, ако имате затруднения да се отървете от целулита по тялото си. Консумирането на риба помага. Риби богати на ненаситени омега-3 масни киселини. Подходяще риби са скумрия, сьомга. Това е доказан начин за минимизиране на целулита. Уверете се, че приготвяте рибата апо здравословен начин, като печена или на пара.
  1. Антицелулитни масажи – те са задължителни. Ще спомогнат за раздвизване на лимфата и спомагане на лимфния дренаж. Също така ще отпуснат мускулите след интезивната тренировка, предпазвайки ви от мускулна треска.

За да изглеждате най-добре, трябва да работите усилено във всичко, което правите. Трябва да тренирате, да се храните правилно и не забравяйте да използвате експертни съвети, когато става въпрос за премахване на целулит. Когато наистина дадете всичко от себе си, ще откриете, че изглеждате наистина добре, че ще впечатлите приятелите си.

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.

Последвайте ни във Youtube,вижте нашите специални оферти!!!

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.