Какво представляват вендузите и може ли използването им у дома наистина да ви отърве от целулита?

Всичко, което трябва да знаете за вендузите, за които се твърди, че премахват досадната портокалова кожа!

Вендузи комплект
Вендузи комплект

Целулитът, „портокаловата кожа“, трапчинки на кожата, засяга почти 90% от жените, като се развива най-вече на краката,седалището и ръцете. Въпреки че не представлява заплаха за вашето физическо здраве, това не е най-желаната визия и жените търсят начини да се отърват от грозния целулит завинаги, като използват масаж, ексфолианти, кремове и инвазивни козметични процедури – но може ли вендузата да ви помогне, за да прогоните страшния целулит?

Какво е целулит изобщо?

Целулитът се причинява от натрупвания на неметаболизирани мазнини, вода и токсини под кожата, които се притискат към околните влакнести съединителни тъкани, обяснява диетологът и автор на Библията за естественото здраве за жените, д-р Мерилин Гленвил.

„Тези отпадъчни материали се втвърдяват, за да придадат издайнически вдлъбнатини в кожата“, казва тя. Целулитът е свързан с това как тялото ви разпределя мазнини, токсини и вода. Ако притокът на кръв към съединителните тъкани е лош, полученото подуване разтяга съединителните тъкани, позволявайки на мазнините да изпъкнат.

Какво представляват вендузите?

Тези малки вендузки, като тези, които се продават от Grabnete.com, могат да бъдат използвани по умен начин, за да се използват като вакуум, когато се поставят върху засегнатите области. Вакуумните вендузи издърпват и повдигат портокаловата кожа, увеличавайки кръвообращението, което от собствената страна подпомага елиминирането на токсините, за да изглежда кожата ви по гладка. Домашно лечение на целулит имитира лечебни процедури, в които се кълнат известни личности като Гуинет Полтроу и Дженифър Анистън.

Как използвате вендузите като домашно лечение на целулит?

Вендузките се поставят върху областта с целулита и се изстискват и пускат върху кожата. Те се изтеглят бавно , за да насърчат циркулацията на богата на хранителни вещества кръв и да изхвърлите токсините чрез дренаж на лимфната система, разграждайки и изглаждайки бучките.

Какво казват дерматолозите за вендузните чаши?

Говорихме с козметичен хирург и международен преподавател по естетика д-р Jonquille Chantrey, който казва, че макар че фиброзните тъкани трябва да се разбият и освободят, за да се подобри целулитът, „вендузите могат да помогнат за много леко подобряване на част от излишната тъканна течност и лимфа, която се събира около целулита, но би дала само временен резултат “. Тя добавя: „Ако някой почувства, че подобрява оттичането на течности, това е добре, но няма да има значение за целулита в среден  и дългосрочен план.

Вижте нашите страхотни оферти във Facebook!!!

Категории: Видяно по телевизиятаджаджиза домакрасота и здравеДъглас козметикадетски играчкиподарък за мъж, подарък за жена, подарък за специален повод. Или вижте всичките ни продукти от ==> ТУК.
Вижте и намаленията, които предлагаме от ==> ТУК.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.