Златна маска: Открийте всички нейни предимства

Уникална и новаторска, високотехнологична златна маска за лице с златен прах от 24 к, която фиксира, съживява и подмладява кожата !

ЗЛАТНА МАСКА: Идеалното решение за булки и специални събития.

Благодарение на бързия ефект, осигурен от тези маски и техния съживяващ и сияен резултат, те са идеални за булки, гости, членове на семейството и всеки, който иска да изглежда невероятно по специален повод. Още след първата употреба кожата е забележимо по-стегната, по-хидратирана и по-сияйна. Можете да провеждате еднократно лечение на всеки 2 седмици, за да рехидратирате, затвърдите кожата, да подобрите тонуса и да добавите сияние.


Златна колагенова маска Dr. Rashel

Ревитализиране и възстановяване

Тази маска е формулирана с 24k златен прах, минерали и екстракт от морски водорасли. Комбинация от активни съставки, които правят маската уникална. 24K златен прах осигурява стягащ ефект на лицето и шията; той засилва действието на силно подхранващите и ревитализиращи минерали. Както при всички маски на dr.Rasel, тази златна маска е направена с морски водорасли, мощен естествен овлажнител, който осигурява сияние и мекота на кожата. Уникалната и ексклузивна маска за лице на водорасли с Peel-Off, засилва проникването на активните съставки . Може да покрие очите и устните, действайки там, където другите маски не могат да достигнат. Тя понижава температурата на кожата с 6ºC, като осигурява изцеждащ ефект върху торбичките и тъмните кръгове, както и стягащ, тонизира и успокояващ кожата.

Последвайте ни във Youtube,вижте нашите специални оферти!!!

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.