5 аксесоара за автомобил

Днес ще ви представим 5 аксесоара за автомобил ,които ще направят пътуването ви по приятн.

1)Организатор за задената част на седалките – Умна идея за съхранение

Този удобен автомобилен органайзер за задната седалка държи вашите хранителни продукти, напитки, джаджи и много други !

2)Кука за облегалка за кола

3)Органайзер за багажник

Използвайте всеки сантиметър от пространството за багажника ви в с този органайзер . Разполага с големи отделения и странични джобове за прибиране на инструменти за ремонт на автомобили, общи неща и други. Можете дори да съхранявате хранителни стоки в този органайзер за багажник на кола. Неплъзгащите подложки предотвратяват всякакъв вид повреда на нещата, съхранявани вътре. Можете да го сгънете, когато не го използвате. В допълнение, този органайзер за багажник на автомобил се предлага с подвижен изолиран охладител, който поддържа храната и напитките при перфектната температура.

4)Автомобилна седалка Лумбална опора – Коригира стойката ви по време на шофиране

Този аксесоар което често може да се види в Instagram може да се използва не само в колата, но и на работното ви място. Просто прикрепете това към стола си и той е готов за употреба. Мрежевата рамка е гъвкава и осигурява адекватна подкрепа на лумбалната област. Тази опора на седалката е предназначена да коригира лоша стойка, което може да причини болка в долната част на гърба. Дори ако вече страдате от болки в долната част на гърба, можете да използвате този аксесоар, за да се чувствате комфортно.

5)Прахосмукачка за кола – поддържа автомобила без прах

Поддържайте интериора на автомобила си чист и подреден с тази прахосмукачка за кола. Тя има накрайник, който закрепване и ви позволява да почистите и най-трудно достъпните места на колата ви с голяма лекота. Всичко, което трябва да направите, е да го свържете със зарядното за кола и да започнете да почиствате.

Разгледайте нашите страхотни оферти ТУК

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.