Днес ще ви представим 5 аксесоара за автомобил ,които ще направят пътуването ви по приятн.

1)Организатор за задената част на седалките – Умна идея за съхранение

Този удобен автомобилен органайзер за задната седалка държи вашите хранителни продукти, напитки, джаджи и много други !

Grabnete.com - 5 аксесоара за автомобил

2)Кука за облегалка за кола

Grabnete.com - 5 аксесоара за автомобил

3)Органайзер за багажник

Използвайте всеки сантиметър от пространството за багажника ви в с този органайзер . Разполага с големи отделения и странични джобове за прибиране на инструменти за ремонт на автомобили, общи неща и други. Можете дори да съхранявате хранителни стоки в този органайзер за багажник на кола. Неплъзгащите подложки предотвратяват всякакъв вид повреда на нещата, съхранявани вътре. Можете да го сгънете, когато не го използвате. В допълнение, този органайзер за багажник на автомобил се предлага с подвижен изолиран охладител, който поддържа храната и напитките при перфектната температура.

Grabnete.com - 5 аксесоара за автомобил

4)Автомобилна седалка Лумбална опора – Коригира стойката ви по време на шофиране

Този аксесоар което често може да се види в Instagram може да се използва не само в колата, но и на работното ви място. Просто прикрепете това към стола си и той е готов за употреба. Мрежевата рамка е гъвкава и осигурява адекватна подкрепа на лумбалната област. Тази опора на седалката е предназначена да коригира лоша стойка, което може да причини болка в долната част на гърба. Дори ако вече страдате от болки в долната част на гърба, можете да използвате този аксесоар, за да се чувствате комфортно.

Grabnete.com - 5 аксесоара за автомобил

5)Прахосмукачка за кола – поддържа автомобила без прах

Поддържайте интериора на автомобила си чист и подреден с тази прахосмукачка за кола. Тя има накрайник, който закрепване и ви позволява да почистите и най-трудно достъпните места на колата ви с голяма лекота. Всичко, което трябва да направите, е да го свържете със зарядното за кола и да започнете да почиствате.

Grabnete.com - 5 аксесоара за автомобил

Разгледайте нашите страхотни оферти ТУК

One thought on “5 аксесоара за автомобил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето преживяване.